ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا
روحانی در دیدار با نخبگان، عشایر و رهبران مذهبی عراق

هزینه ویزای ایران و عراق حذف شده است/ صدور ویزا پابرجاست

رئیس‌جمهور گفت: علاقه مند بودیم که ویزا بین دو کشور برداشته شود تا دو ملت به راحتی رفت و آمد کنند اما دولت عراق معتقد بود فعلاً مبلغ ویزا را برداریم و حذف ویزا را برای مرحله بعد بگذاریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۲۰
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام روحانی در جریان سفر به عراق صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار با نخبگان، عشایر و رهبران مذهبی عراق اقتصاد، فرهنگ و سیاست ایران و عراق را مکمل یکدیگر دانست و اظهار کرد: ما تصمیم گرفتیم راه آهن‌های دو کشور را به یکدیگر متصل و روابط تجاری را تسهیل کنیم. در همین راستا ابتدا ایران اعلام کرد که هزینه ویزا را حذف می‌کند و سپس دولت عراق هم در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: علاقه مند بودیم که کلاً ویزا بین دو کشور برداشته شود تا دو ملت به راحتی رفت و آمد کنند اما دولت عراق معتقد بود فعلاً مبلغ ویزا را برداریم و حذف ویزا را برای مرحله بعد بگذاریم.

روحانی تاکید کرد: ما به طرف عراقی پیشنهاد دادیم که روابط اقتصادی دو کشور را با پول ملی خود انجام بدهیم و نیازی به ارز خارجی نداشته باشیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه وحدت ملت عراق برای ما بسیار حائز اهمیت است، گفت: اگر وحدت طوایف، اقوام و ادیان نباشد آن جامعه نمی‌تواند از قدرت واقعی خود در مواقع لازم در برابر تهدیدات استفاده کند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار