نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

پاریس: بابت مدل آزادی‌بیان در فرانسه عذرخواهی نمی‌کنیم

وزیر مشاور در امور اروپای فرانسه توهین به مقدسات دین مسلمانان را آزادی بیان دانسته و گفت که پاریس بابت مدل آزادی بیان خود هرگز عذرخواهی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «کلیمنت بون» وزیر امور اروپای فرانسه درباره رویکرد اسلام‌ستیزانه مقامات این کشور گفت که ما باید در این باره توضیح دهیم اما نباید عذرخواهی کنیم.

وی که در مصاحبه‌ای این موضوع را مطرح می‌کرد، افزود: «ما قطعا باید توضیح دهیم اما ما نباید عذرخواهی کنیم. دوباره من معتقدم که برخی کشورها و برخی سیاستمدارها از این سردرگمی برای ایجاد تنش و تنفر استفاده کرده‌اند.»

این مقام فرانسوی اضافه کرد: «این شفاف است که ما این مدل از آزادی بیان را محدود نخواهیم کرد همچنین علیه هیچ دینی نیستیم. فرانسه کشور آزادی بیان و آزادی مذاهب خواهد بود. ما قطعا درباره مدل آزادی خود عذرخواهی نخواهیم کرد.»

اظهارات اسلام‌ستیزانه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه پس از اقدام معلم تاریخ فرانسوی در انتشار کاریکاتور موهن از پیامبر اکرم (ص) و اصرار ماکرون در ارائه لایحه‌ای ضداسلامی سبب شده تا فرانسه روی خط تنش و ناامنی قرار بگیرد.

پس از آن نیز، رئیس جمهورفرانسه در پیامی در توئیتر به دو زبان عربی و انگلیسی گفت که هیچ چیزی سبب عقب‌نشینی فرانسه نخواهد شد .

تاکنون در بسیاری از کشورهای اسلامی پرچم فرانسه و عکس رئیس‌جمهور آن آتش زده شده یا در برابر سفارت این کشور، تجمعاتی برگزار شده است و مسلمانان خواستار عذرخواهی رسمی مقامات فرانسوی شده‌اند.

همچنین در بسیاری از کشورهای اسلامی پویش تحریم کالاهای فرانسوی به راه افتاده که این اقدام موجب هراس مقامات این کشور اروپایی شده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار