نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات  پزشکیان: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای هیچ مشکلی از نظر سلامتی ندارد/ دو دیدار با ایشان داشتم

۲ میلیون نفر در غرب تهران با یک نماینده

۲ میلیون نفر در غرب تهران با یک نماینده نماینده مردم حوزه شهرقدس، شهریار و ملارد در مجلس گفت: بیش از 2 میلیون نفر در غرب استان تهران دارای یک نماینده مجلس هستند در حالیکه در برخی استان‌ها با همین تعداد جمعیت، 9 نفر نماینده مجلس دارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین حق وردی نماینده مردم حوزه شهرقدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین موضوعات و طرح های کمیسیون آموزش مجلس، اظهار داشت: مهمترین طرحی که در کمیسیون اجتماعی مطرح شده، طرح جهش تولید شرکت های دانش بنیان و فن آور بود که کمیسیون آموزش مجلس به عنوان کمیسیون اصلی این طرح را بررسی کرد و تقریبا در 13 ماده تصویب شد.

 

وی گفت: با تصویب این طرح شرکت های دانش بنیان و تولیداتی که توسط این شرکت ها صورت می گیرد و شرکت های فن آور که در پارک های علم و فن آوری مستقر هستند، ساماندهی جدید شده و با اخذ رای در صحن علنی مجلس، تحولی بسیار مؤثر در این زمینه را شاهد خواهیم بود.

 

نماینده مردم حوزه مشق در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تعدادی از شرکت های دانش بنیان در شهرستان های قدس، ملارد و شهریار فعالیت دارند که با تصویب این طرح تغییر مثبت و جهش تولید در این شرکت ها اتفاق خواهد افتاد.

 

وی با اشاره به اینکه متراکم ترین و بزرگترین اداره آموزش و پرورش در شهرستان های غرب استان تهران وجود دارد گفت: متراکم ترین اداره آموزش و پرورش کشور در شهرستان قدس با ۷۳ هزار دانش آموز است که نیازمند به ۷۰ مدرسه برای ساماندهی آنهاست. همچنین اداره آموزش و پرورش شهریار، بزرگترین اداره آموزش و پرورش کشور است که ۱۷۳ هزار نفر جمعیت دانش آموزی و ۷۵۰۰ نفر فرهنگی دارد.

 

حق وردی ادامه داد: تعداد جمعیت در سه شهرستان بیش از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است که با جمعیت اتباع، این تعداد به بیش از ۲ میلیون نفر در غرب استان تهران می رسد در حالیکه در برخی استان ها با همین تعداد جمعیت، ۹ نفر نماینده مجلس وجود دارد که به مشکلات آن منطقه رسیدگی می کند و ۴ نفر از آنها عضو کمیسیون برنامه و بوجه هستند.

 

نماینده مردم شهرستان های قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی افزود: در غرب استان تهران، سه شهرستان با وجود مشکلات متعدد و مختلف دارای یک نماینده مجلس هستند؛ بنابراین هر یک از شهرستان ها باید یک نماینده داشته باشد و این حق مردم در منطقه غرب استان است که سال ها به آن رسیدگی نشده و از آن محروم بوده اند.

 

حسین حق وردی نماینده مردم شهرستان های قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در حال بررسی و آماده ارائه به صحن مجلس است که پس از اصلاح این قانون، بر قانون نظارت بر انتخابات شوراها بررسی هایی صورت خواهد گرفت.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار