هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

جزئیات پیشنهاد تعطیلی ۳ هفته‌ای تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: پیشنهاد تعطیلی ۲ تا ۳ هفته‌ای تهران را داده ایم، ضمن اینکه پیش بینی می‌کنیم در موج‌های بعدی شیوع کرونا، شرایط سخت‌تری را تجربه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  دکتر علیرضا زالی در حاشیه جلسه ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران که با حضور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در موج سوم شیوع این بیماری هستیم و صحبت کردن از موج چهارم شاید مقداری شتاب زده باشد.

 

وی با بیان اینکه شرایط سخت تری به دلیل سرما در پیش داریم، تاکید کرد: با شروع سرما و تغییرات اقلیمی، شاهد افزایش چشمگیر مبتلایان در دنیا به خصوص در نیمکره شمالی از جمله در ایران خواهیم بود.

 

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اظهار داشت: هم اکنون در برخی کشور‌های اروپایی و آمریکای شمالی شاهد این وضعیت هستیم و در هفته اخیر در کشور‌های نیمکره شمالی با افزایش چشمگیر مبتلایان روبرو بودیم.

 

زالی ادامه داد: تا پایان فصل سرما شاهد افزایش مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا خواهیم بود و وجود بیماری تنفسی همراه آلودگی هوا و تغییرات فصلی سرما عواملی هستند که سبب افزایش بیماری کرونا می‌شود.

 

وی افزود: همچنین بیماری آنفلوآنزا که معمولا از اواسط آبان شروع می‌شود و تا اوایل دی ماه موج اول آن ادامه پیدا می‌کند، می‌تواند در افزایش روند کرونا نقش داشته باشد.

 

پیشنهاد تعطیلی ۲ تا ۳ هفته‌ای تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در پاسخ به این سئوال که آیا با تعطیلات چند هفته تهران موافق هستید؟ گفت: تعطیلی تهران صرفا برای کنترل همه گیری بیماری نیست بلکه برای فرصت احیا و ایجاد بازیابی توان کادر پزشکی است و پیشنهاد ما تعطیلی ۲ تا ۳ هفته‌ای در تهران است.

 

زالی ادامه داد: این تعطیلی به جز در مشاغل امدادی، حیاتی و توزیع مواد غذایی باید اجرا شود.

 

وی از افزایش مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌های تهران خبر داد و گفت: شاهد روند نامطلوب در این زمینه هستیم، ضمن اینکه در حال حاضر با بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار بستری مواجه هستیم که قابل توجه است.

 

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران یادآور شد: از این تعداد حدود هزار و ۷۰۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که وضعیت نامناسبی دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار