حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

کمپین انتخاباتی ترامپ خواهان بازشماری آرا در ایالت ویسکانسین شد

کمپین انتخاباتی ترامپ بلافاصله بعد از توییت اعتراضی رییس جمهوری آمریکا در مورد از بین بردن آرا، خواهان بازشماری آرا در ایالت ویسکانسین شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر کمپین ترامپ در بیانیه ای اعلام کرد که آنان بلافاصله خواهان بازشماری آرا در ایالت چرخشی ویسکانسین هستند.

درخواست کمپین انتخاباتی ترامپ در حالی مطرح می شود که طبق قوانین ویسکانسین، یک کمپین انتخاباتی نمی تواند برای بازشماری مجدد درخواست کند تا زمانی که کمیسیون انتخابات ویسکانسین هیات انتخابات شمارش آرا را کامل کند.

بیل استیپن مدیر کمپین انتخاباتی ترامپ افزود: با وجود نظرسنجی های مضحک که به عنوان یک تاکتیک سرکوب رای دهندگان استفاده می شود، ویسکانسین همیشه در یک نزاع چالشی قرار داشته است.

استیپن تاکید کرد که گزارش هایی از بی نظمی در چندین شهر ویسکانسین گزارش شده است که شک و تردیدهای جدی در مورد صحت نتایج را ایجاد می کند. رئیس جمهور در مورد درخواست تجدید شمارش آرا در جریان است و ما بلافاصله این کار را خواهیم کرد.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، تا کنون بایدن نامزد دموکرات ها توانسته با یک میلیون و ۶۳۰ هزار و ۳۹۶ رای ۴۹.۶ درصد از آرای ویسکانسین را به خود اختصاص دهد، این در حالی است که ترامپ تا کنون توانسته یک میلیون و ۶۰۹ هزار و ۸۷۹ رای معادل ۴۸.۹ درصد از آرای ویسکانسین را بدست آورد.

تایج نهایی در ایالت های میشیگان، ویسکانسین، جرجیا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، نوادا و آلاسکا هنوز اعلام نشده است و رسانه های آمریکایی از به تعویق افتادن اعلام نهایی این نتایج به روز دوم خبر می دهند.

ترامپ که تا پیش از این در ایالت های نوادا، ویسکانسین و میشیگان از رقیب دموکرات خود پیشتاز بود، اکنون شاهد چرخش آرا در این سه ایالت  به سود بایدن است.

تا این لحظه و بنا به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، جو بایدن و دونالد ترامپ هریک تاکنون به ترتیب ۲۳۸ و ۲۱۳ آرای الکترال را به خود اختصاص داده اند و هیچ یک تا  این لحظه موفق به کسب حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال نشده است.

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار