صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود
وزیر اقتصاد خبر داد:

تغییر سیاست دولت در قبال تامین کالاهای اساسی با ارز 4200 تومان

وزیر اقتصاد گفت: دولت با هدف افزایش نیافتن قیمت کالا‌های اساسی ارز ۴۲۰۰ تومانی به این کالا‌ها اختصاص داد، اما این اقدام در عمل آنطور که باید نتیجه نداد و اگر قرار باشد این سیاست همچنان نتیجه ندهد، دولت سیاست خود را قطعاً تغییر می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  فرهاد دژپسند حضور در جمع نمایندگان مجلس خبرگان را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: از آنجایی که اعضای مجلس خبرگان ارتباط نزدیکی با مردم دارند و مورد مراجعه مردم هستند پرسش‌هایی در خصوص مشکلات و چالش‌های فعلی اقتصاد کشور داشتند که در این جلسه به این پرسش‌ها پاسخ داده شد.


وی گفت: عمده پرسش اعضای مجلس خبرگان در مورد نحوه واگذاری ها، خصوصی سازی، قیمت کالا‌های اساسی، نرخ ارز، مدیریت بازار و کنترل تورم بود که به این سؤالات پاسخ داده شد.


دژپسند وجود این سؤالات را طبیعی دانست و افزود: ما نیز خودمان را متعهد به پاسخگویی به این پرسش‌ها می‌دانیم.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص مشکلات پیش آمده در نحوه واگذاری ارز 4 هزار و 200 تومانی هم گفت: اصرار دولت بر این است تا مانع از فشار اقتصادی به طبقات پایین شد به همین دلیل هم با هدف افزایش نیافتن قیمت کالا‌های اساسی ارز 4 هزار و 200 تومانی به این کالا‌ها اختصاص داد، اما این اقدام در عمل آنطور که باید نتیجه نداد بنابراین اگر قرار باشد به دهک‌های پایین به ویژه دهک‌های پنجم و ششم فشار‌هایی از این ناحیه وارد شود دولت قطعاً سیاست خود را تغییر می‌دهد.
وی افزود: هم اکنون دولت بر روی برخی طرح‌ها مطالعه می‌کند و قطعاً روش‌هایی را اتخاذ خواهیم کرد تا مانع از فشار آمدن به اقشار ضعیف جامعه شود.

 

دژپسند در خصوص اقدامات انجام شده با هدف کنترل بازار ارز در شب عید هم گفت: خوشبختانه دولت در این خصوص شورای عالی اقتصادی متشکل از وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر نفت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی را تشکیل داده که ما در آخرین نشست این شورا تدابیر و مشوق‌هایی را با هدف تسهیل در بازگشت ارز حاصل از صادرات اتخاذ کرده ایم که باعث خواهد شد بازگشت ارز به کشور بیشتر شود بنابراین اگر چنین اتفاقی بیفتد فشار شب عید بر بازار ارز کنترل خواهد شد.

 

وی در خصوص حمایت از کالا‌های ایرانی در سال 97 نیز افزود: همین که تراز تجاری کشور یک و نیم میلیارد دلار مثبت است نشان می‌دهد در سال 97 واردات کاهش پیدا کرده و ما بخش قابل توجهی از نیاز خود را از طریق تولیدات داخلی تأمین کرده ایم.
دژپسند در پاسخ به سؤالی در مورد برنامه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای کاهش بنگاه داری بانک‌ها هم گفت: در این خصوص برنامه‌ای را تدوین کرده ایم که در صورت تأیید این برنامه در مراجع ذی صلاح تا یک سال آینده تمامی بنگاه‌های بانک‌های دولتی واگذار خواهد شد و آخر سال 98 خبر‌های خوبی در این زمینه به مردم خواهیم داد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار