ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

حضور مشترک فعال راهبرد جامعه روحانیت در انتخابات 1400

معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز گفت: راهبرد جامعه روحانیت بر اساس آنچه که در شورای مرکزی به تصویب رسیده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال ۱۴۰۰، راهبرد حضور مشترک فعال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام محمدحسین موسی پور عضو شورای مرکزی و معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز پس از برگزاری نشست مشترک جامعه روحانیت با احزاب و تشکل‌های انقلابی که صبح پنجشنبه ۱۵ آبان برگزار شد، با اشاره به استمرار این نشست ها که در ادامه جلسات سال گذشته برگزار می شود، گفت: راهبرد جامعه روحانیت بر اساس آنچه که در شورای مرکزی به تصویب رسیده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال ۱۴۰۰، راهبرد حضور مشترک فعال خواهد بود.

 

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما با عنایت به اصل خرد جمعی و همگرایی و  تقویت انسجام نیروهای انقلاب در صحنه حضور خواهیم داشت، تاکید کرد: جامعه روحانیت مبارز این حرکت را به نحوی جدی دنبال خواهد کرد و از تمام ظرفیت ها و نیروهای درون گفتمان انقلابی و ولایی برای دستیابی به تصمیمات و اقدامات مشترک بهره گیری خواهیم کرد.

 

موسی پور همچنین با اشاره به اینکه جامعه روحانیت مبارز اقدامات خود را با حضور تمام نیروهای انقلابی و ارزشی فعال در عرصه های سیاسی و اجتماعی آغاز کرده، افزود: برنامه ریزی و رایزنی برای ایجاد یک تشکیلات فراگیر و فعال سازی یک ساختار هدفمند در انتخابات پیش روی ادامه دارد. نشست مشترک امروز نیز در ادامه رایزنی با کنشگران سیاسی برگزار شد و مقرر شد که احزاب و تشکل های انقلابی و ولایی نمایندگان و اعضای منتخب خود را برای عضویت در هیئت موسس ساختار جدید به جامعه روحانیت مبارز معرفی کنند.

 

وی تاکید کرد: بدیهی است که بر اساس برنامه زمانبندی، پس از تشکیل هیئت موسس، سایر ساختارهای اجرایی برای انتخابات پیش رو شکل خواهد گرفت.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار