پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تلاش پمپئو برای افزایش صادرات نفت آمریکا به آسیا در جهت منزوی کردن ایران

سه شخص مطلع خبر داده‌اند که وزیر امور خارجه آمریکا پیش از کنفرانس مطبوعاتی روز سه‌شنبه، با برخی از مدیران ارشد شرکت‌های نفتی دیدار می‌کند تا صادرات نفت خام آمریکا به آسیا را بیشتر کند و سیاست دولتش مبنی بر منزوی کردن ایران را پیش ببرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر ،  سه منبع آگاه در دو شرکت نفتی به رویترز اطلاع داده‌اند که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در این جلسات از پیش تعیین نشده قرار است بر سر چیرگی جهانی آمریکا در حوزه انرژی علی‌الخصوص در آسیا و همچنین تلاش آمریکا برای منزوی کردن جمهوری اسلامی ایران صحبت کند.

 

پمپئو پس از این جلسات از پیش تعیین نشده در هوستون، قرار است در کنفرانس موسسه سرمایه‌گذاری آی اچ اس مارکت - که بزرگ‌ترین گردهمایی سالیانه نفت و گاز در آمریکا محسوب می‌شود – شرکت کند.

 

مدیران شرکت‌های بزرگ نفتی اعم از شورون، توتال، رویال داچ شل، کونوکو فیلیپس و اکسیدنتال پترولیوم برای شرکت در این جلسات در پشت درهای بسته دعوت شده‌اند. نمایندگان برخی از شرکت‌ها قرار است پیش از کنفرانس آی اچ اس مارکت، با پمپئو بحث و گفت‌وگویی داشته باشند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره این جلسات پمپئو پاسخ فوری نداده است، اما اعلام کرده است که فرانک فنون، دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در مسائل مرتبط با انرژی قرار است با شرکت‌های انرژی در هستون دیداری داشته باشد تا بر سر سیاست‌های دولت در آسیا صحبت کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار