بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

اثر نتایج انتخابات آمریکا بر سیاست‌های اصولی ایران از زبان عراقچی

اثر نتایج انتخابات آمریکا بر سیاست‌های اصولی ایران از زبان عراقچی معاون وزیر خارجه با بیان اینکه نتایج انتخابات آمریکا تاثیری بر سیاست‌های اصولی ایران نخواهد گذاشت، گفت: در صورت بروز شرایط جدید شیوه‌ها و راه حل‌های مناسب و منطبق با آن شرایط را برای تامین منافع و مقابله با فشار یا تهدید احتمالی جدید، اتخاذ می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) در پاسخ به سوال برنامه پارک شهر رادیو تهران در خصوص اثرات نتایج انتخابات آمریکا بر ایران اظهار داشت: نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیری بر سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران نخواهد گذاشت.

 

معاون وزیر خارجه افزود: سیاست سلطه طلبانه و قلدرمآبانه آمریکا با تغییر رئیس جمهور در آن کشور تغییر نخواهد کرد، ولی با تغییر افراد ممکن است شیوه‌ها و رویکردهای جدیدی بر سیاست آمریکا حاکم شود.

 

عراقچی تاکید کرد: سیاست‌های اصولی ایران نیز که مبتنی بر مقابله با سلطه و مقاومت در برابر فشارهای غیرقانونی است مسلما تحت تاثیر انتخابات آمریکا قرار نخواهد گرفت، اما طبیعی است که در صورت بروز شرایط جدید جمهوری اسلامی نیز شیوه ها و راه حل‌های مناسب و منطبق با آن شرایط را برای تامین منافع خود و برای مقابله با هرگونه فشار یا تهدید احتمالی جدید، اتخاذ خواهد کرد.

 

وی در پاسخ به احتمال بازگشت رئیس جمهور جدید آمریکا به برجام و واکنش ایران اظهار داشت: هنوز برای صحبت در این زمینه زود است. چالش‌های بسیاری وجود دارد، اما پیش از هر چیز باید منتظر ماند و سیاست‌های احتمالی جدید در آمریکا را ملاحظه کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده