اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بازگشت ۱۵ نفر از کارگران هفت تپه بر سر کار خود

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان گفت: این قول را گرفته‌ام که ۱۵ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه که اخراج شده بودند از فردا رسماً فعالیت دوباره خود را در این شرکت آغاز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام سید محمد نبی موسوی فرد نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان صبح امروز با حضور در میان تجمع کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه اظهار کرد: با پیگیری صورت گرفته و صحبت با مسوولین و مدیران ذی‌ربط این قول را گرفته‌ام که ۱۵ نفر از کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه که اخراج شده بودند از فردا رسماً فعالیت دوباره خود را در این شرکت آغاز کنند.

وی افزود: سه ماه پیش در جمع شما وعده کردم که اگر تا سه ماه دیگر اسدبیگی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خلع ید نشود در بین شما کارگران حضور پیدا خواهم کرد گرچه مراحلی از خلع ید پیش رفته است و در این زمینه با آیت الله رئیسی و دیگر مسوولان کشوری دیدار داشته ام اما این کار هنوز به طور کامل صورت نگرفته است به همین خاطر به وعده خود عمل کردم و بین شما حضور یافتم.

 

موسوی فر تاکید کرد:در این مدت سه ماهه مشکل پرداخت حقوق ها،پرداخت بیمه و بخشی دیگر از مطالبات شما را  پیگیری و حل کردیم و امروز مشکل اخراج 15 کارگر را برطرف کردیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان با اشاره به حفظ کرامت و عزت کارگران گفت: کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تنها به دنبال حقوق مادی خود نیستند و حفظ احترام و کرامت کارگر را یکی از مطالبات جدی و اصلی آنهاست که خواسته به حقی است.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت الاسلام موسوی فر  از همان روزی که در جایگاه نماینده ولی فقیه در خوزستان قرار گرفته به جد پیگیر حل مشکل کارگران نیشکر هفت تپه بوده است.
به واسطه پیگیری های وی و پای کار آمدن مجلس و قوه قضائیه،حقوق کارگران هفت تپه نیشکر به روز شده است و خلع ید اسدبیگی مدیر کارخانه روند جدی‌تری به خود گرفته است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار