درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به حوادث سوریه گفت: به اتحادیه عرب، کشور‌های منطقه و به عربستان، مصر و اردن صراحتاً می‌گویم که رژیم صهیونیستی از این وضعیت برای اشغال بیشتر و از بین بردن تمام زیرساخت‌های سوریه استفاده کرده است. هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است و اگر قدرت پیدا کند به سراغ شما نیز خواهد آمد. تا دیر نشده است جلوی این سگ هار را بگیرید. این خطر برای امنیت جهانی است و جامعه جهانی باید برای توقف این رژیم به پا خیزد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 13
کد خبر: ۲۶۵۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳ به امامت آیت الله سید احمد خاتمی در شبستان اصلی مصلای امام خمینی (ره) آغاز شد.

خاتمی تصریح کرد: همه ابعاد زندگی را تقوا پوشش می‌دهد لذا به خطیب نماز جمعه دستور داده شده که در خطبه‌های اول و دوم نماز جمعه، عزیزان نمازگزار را دعوت به تقوا کند.

وی افزود: کسانی که مسئولیت پیدا می‌کنند دغدغه دین را نیز داشته باشند. توحید می‌گوید حاکمان در نظام اسلامی دغدغه دین را داشته باشند و نه صرفاً در شعار بلکه در عمل.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: برخی می‌گویند زیرساخت‌های حجاب فراهم نیست، آقا جان حکومت را به دستتان دادند که زیرساخت‌ها را فراهم کنید!

وی افزود: الان مطالبه متدین جامعه ما همین اجرای دین است. انشاالله گام‌هایی که برداشته شده است خدا از آقایان قبول کند و آنهایی که برداشته نشده است را به مردم بگویند که‌ای‌ها الناس ما دغدغه حجاب را داریم لکن برنامه‌ریزی می‌کنیم؛ مردم نیز می‌گویند دست شما درد نکند لذا این دغدغه را ابراز کنید. مسئله حجاب یکی از آنها است و ده‌ها حکم الهی دیگر زیرساخت‌هایش در دست حکومت است.

وی افزود: ما با دو هدف وارد سوریه شدیم. یک هدف حفظ عتبات مقدسه بود. داعشی‌ها نیت داشتند که اگر قدرت داشته باشند این اماکن مقدسه ما را بکوبند. هدف دوم ما ایجاد امنیت در منطقه بود.

خاتمی گفت: مقام معظم رهبری از داعشی‌ها به عنوان بمب ناامنی تعبیر کردند. خون شهدای حرم خواهد جوشید و لاله‌های مقاومت را در سوریه می‌رویاند و این لاله‌ها اشغالگران را به بیرون خواهند راند.

امام جمعه موقت تهران گفت: سرکرده این گروه که تازه به دوران رسیده است به صراحت گفت که ما بنای جنگ با اسرائیل را نداریم. مردم ما خوب می‌دانند که دست‌نشانده رژیم صهیونیستی هستید و رژیم صهیونیستی شما را کمک کرد.

آیت الله خاتمی گفت: به اتحادیه عرب، کشور‌های منطقه و به عربستان، مصر و اردن صراحتاً می‌گویم که رژیم صهیونیستی از این وضعیت برای اشغال بیشتر و از بین بردن تمام زیرساخت‌های سوریه استفاده کرده است. هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است و اگر قدرت پیدا کند به سراغ شما نیز خواهد آمد. تا دیر نشده است جلوی این سگ هار را بگیرید..

وی افزود: این خطر برای امنیت جهانی است و جامعه جهانی باید برای توقف این رژیم به پا خیزد.

خاتمی گفت: آقا، امید به جوانان سوری داشتند که بلند شوند و وطن خود را نجات دهند و انشاالله جوانان سوری به میدان خواهند آمد و نقشه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب خواهند کرد.

وی افزود: نه مقاومت تضعیف شده است و نه ایران اسلامی. ۴۵ سال است دشمنان را پشت مرز‌ها نگه داشته و دشمنان هیچ غلطی نتوانستند کنند. شما گروه‌های تازه به دوران رسیده که عددی حساب نمی‌شوید که ایران و حزب الله را تهدید می‌کنید. بدانید ملت بزرگ ایران و نظام قدرتمند ایران اسلامی در مقابل تهدید‌های شما جا نزده است و جا نمی‌زند و هر دشمن بیرونی بخواهد به نظام اسلامی چپ نگاه کند، آنچنان به دهانش می‌زند که دندان‌هایش در دهانش خرد خواهد کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار