پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تشدید تحریم‌ها علیه ایران پیش از پایان دولت ترامپ

یک پایگاه خبری آمریکایی در گزارشی به قلم خبرنگار صهیونیستی خود خبر داد که تحریم‌ها علیه ایران پیش از پایان دولت ترامپ تا 20 ژانویه (1 بهمن) شدت می‌یابند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر دو منبع صهیونیستی به خبرنگار شبکه 12 رژیم صهیونیستی خبر دادند که در حالی که تنها 10 هفته تا پایان دولت ترامپ باقی مانده مقامات این دولت با هماهنگی تل‌آویو و چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس در حال پیش برد طرحی برای اعمال رشته‌ای طولانی از تحریم‌ها علیه ایران است.

در همین راستا،‌«الیوت آبرامز» نماینده دولت ترامپ در امور ایران روز یکشنبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد تا با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «مئیر بن شبات» مشاور امنیت رژیم صهیونیستی دیدار و درباره طرح تحریم ایران گفت‌وگو کند.

آبرامز همچنین قرار است که روز دوشنبه با «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار کرده و آنها را در جریان طرحش قرار دهد.

آبرامز به درخواست‌ها در خصوص توضیح درباره این طرح خودداری کرده است.

منابع رژیم صهیونیستی به خبرنگار شبکه 12 رژیم صهیونیستی گفتند که دولت ترامپ معتقد است که سیل تحریم‌ها باعث افزایش فشار علیه ایران شده و کار را برای دولت ترامپ در راستای احیای توافق هسته‌ای سال 2015 را سخت‌تر می‌کند.

این شبکه خبری صهیونیستی اضافه کرد که طی هفته‌های گذشته، دولت ترامپ با تشویق و مساعدت نهادهای امنیتی ودیپلماتیکی «بانک اهدافی« از نهادهای ایرانی که باید تحت تحریم قرار گیرند را آماده کرده‌اند.

آبرامز چند روز پیش گفته که دولت ترامپ درصدد آن است که هر هفته تا 20 ژانویه تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعلام کند.

یک منبع صهیونیستی نیز گفته «تحریم‌های برنامه‌ریزی شده هیچ ارتباطی به برنامه هسته‌ای ایران ندارد، تحریم‌هایی که بازگشت احتمالی بایدن به برجام نیز قابلیت برداشته شدن نداشته باشند.به جای آن، هدف این است که تحریم‌های اعمالی با برنامه موشک‌های بالستیک ایران،‌ کمک تهران به سازمان‌های تروریستی و نقض حقوق بشر مرتبط باشد.»

یک منبع اسرائیلی دیگر نیز به خبرنگار شبکه 12 رژیم صهیونیستی گفت: «هدف این است که هر میزان که ممکن است تا 20 ژانویه (1 بهمن 1399) علیه ایران تحریم اعمال شود.»

الیوت آبرامز قصد دارد پس از سرزمین‌های اشغالی به ابوظبی و ریاض سفر کند تا درباره این برنامه با آنها رایزنی کند.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی خبر داد که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز 18 نوامبر (28 آبان) به تل‌آویو سفر می‌کند و احتمالا به دیگر کشورهای منطقه نیز سر کند. تمرکز سفر وی نیز بر آخرین تلاش‌های دولت ترامپ برای افزایش فشار علیه ایران خواهد بود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار