وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

واکنش چین به نتیجه انتخابات امریکا

وزارت خارجه چین ضمن ابراز امیدواری برای تداوم روابط با آمریکا، بر لزوم سیاست جدید واشنگتن جهت ارتقای روابط دوجانبه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت چین در واکنش به ارزیابی رسانه‌های آمریکایی مبنی بر پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، گفت به بهبود روابط با واشنگتن امیدوار است.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «الجزیره»، وزارت خارجه چین امروز (دوشنبه) گفت: «ما امیدواریم روابط با آمریکا به نفع مردم دو کشور ادامه پیدا کند».

 

بر این اساس، وزارت خارجه چین افزود: «ما به سیاست جدید آمریکا بر مبنای ارتقای روابط و به سود دو کشور نیاز داریم».

 

شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن» چین نیز به نقل از وزارت خارجه این کشور گزارش داد که پکن به ارزیابی‌های رسانه‌ای درباره پیروز شدن بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به‌شکل متناسب با اصول بین‌المللی واکنش نشان خواهد داد زیرا هنوز نتایج رسمی طبق قوانین و فرایندها باید مشخص شود.

 

شامگاه شنبه بود که بود که رسانه‌های آمریکایی از جمله «سی‌اِن‌اِن»، «فاکس‌نیوز»، «سی‌بی‌اِس‌»، «آسوشیتدپرس» و «نیویورک‌تایمز» با بیان اینکه بایدن توانسته به ۲۹۰ رأی الکترال دست پیدا کند، او را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده اعلام کردند.

 

بعد از آن ترامپ با صدور باینیه‌ای ضمن نپذیرفتن پیروزی رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست‌جمهوری، مدعی شد او در هیچ ایالتی پیروز نشده و انتخابات فاصله زیادی با پایان دارد.

 

روزنامه «نیویورک‌تایمز» اما بامداد یکشنبه نوشت دستیاران ترامپ گمان نمی‌کنند که او به هیچ نحوی مانع به دست گرفتن قدرت توسط بایدن شود اما فعلا برنامه‌ای هم برای سخنرانی پذیرش شکست ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار