رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

وزیر سوئدی: اسلام‌گراها بزرگ‌ترین تهدید اروپا هستند

«میکائیل دامبرگ» وزیر کشور سوئد در ادامه تشدید اسلام ستیزی در کشورهای غربی به بهانه حملات اخیر در فرانسه و اتریش، «اسلام‌گراهای خشن» را بزرگترین تهدید اروپا خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر کشور سوئد همنوا با اسلام‌هراسی برخی دیگر از کشورهای غربی علیه آنچه «اسلام‌گراهای خشن» و چالش و تهدید آنها برای سبک زندگی و دموکراسی اروپایی خوانده است، موضعگیری کرد.

 

به گزارش اسپوتنیک، مقام‌های سوئد به دنبال حملات تروریستی اخیر در فرانسه و اتریش، پلیس سوئد یک واحد ویژه برای مقابله سریع با هر گونه حمله تروریستی احتمالی ایجاد کرده است.

 

«میکائیل دامبرگ» وزیر کشور سوئد به بهانه حملات اخیر در فرانسه و اتریش، در اظهاراتی اسلام‌ستیزانه مدعی شد که «اسلام گرایان خشن» برای سبک زندگی اروپایی، آزادی، دموکراسی و آزادی بیان تهدید و چالش هستند و باید با آنها مقابله کرد.

 

به ادعای او، «نیروهای اسلام‌گرایی که در اروپا به خشونت دست می‌زنند، بزرگترین تهدیدات اروپا هستند.

 

وزیر کشور سوئد ادامه داد: «قانون اساسی ما در سوئد، بی طرف نیست بلکه یک قانون دموکراتیک است. اگر ما برای آزادی بیان و برابری که در کشورمان از آن بهره‌مند هستیم، نایستیم در أن صورت باید با این نیروها (اسلام گراهای خشن) مقابله کرد و جنگید. به همین دلیل است که به اعتقاد من، ما نه تنها باید این تهدید تروریستی عینی را بررسی کنیم بلکه باید محیط هایی را که تندرو شدن افراد اتفاق می افتد مورد بررسی قرار دهیم».

 

این سیاستمدار غربی ۴۹ ساله افزود: «این یک اتفاق معمولی نیست که در یک زمان کوتاه سه یا چهار حمله را شاهد باشیم؛ به خاطر همین باید هوشیاری و آمادگی بیشتری به خرج دهیم».

 

اظهارات وزیر کشور سوئد علیه «اسلام‌گرایان خشن» در حالی مطرح شده که در هفته‌های اخیر به دنبال سخنان ضد اسلامی امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه، بار دیگر ادبیات اسلام‌ستیزانه در کشورهای غربی به بهانه حملات در نیس فرانسه و همچنین شهر وین پایتخت اتریش تشدید شده است.

 

هفته گذشته در نتیجه تیراندازی یک فرد در وین چهار نفر کشته و بیش از بیست نفر زخمی شدند؛ حمله‌ای که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

 

مقام‌ها و چهره‌های شناخته شده کشورهای اسلامی ضمن رد ادعاهای کشورهای غربی درباره این حملات، به سابقه حمایت آنها از گروه‌های تروریستی در سوریه برای ساقط کردن دولت این کشور اشاره کرده‌اند و گفته‌اند که حمایت‌های قبلی برخی از کشورهای غربی دامن خودشان را گرفته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار