گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

الیوت آبرامز:هدف ما مذاکره با ایران است

یک مقام ارشد آمریکایی که به فلسطین اشغالی سفر کرده گفت که هر کسی رئیس‌جمهور آمریکا باشد هدف این کشور مذاکره با ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران دوشنبه گفت دولت این کشور طی هفته‌های آتی تحریم‌ها علیه ایران را افزایش خواهد داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «الیوت آبرامز» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران که در فلسططین اشغالی حضور دارد گفت: «برنامه ما فشار حداکثری از طریق برنامه تحریم‌ها است. این برنامه در ماه‌های نوامبر و دسامبر هم ادامه خواهد داشت، چون ارتباطی با انتخابات ندارد؛ این سیاست خارجی آمریکا است و به رفتار ایران مرتبط است.»

آبرامز گفت: «از این لحاظ که در هر صورت قرار است با ایران مذاکره انجام شود واقعاً اهمیتی ندارد چه کسی در روز ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰ رئیس‌جمهور باشد؛ [مذاکره] هدف دولت ترامپ هم بود. در این خصوص، اختلاف نظر وجود ندارد، اما اینکه بازگشت به برجام ممکن است یا خیر مسئله‌ای است که باید در آینده دید.»

آبرامز پیش از این به وبگاه «نشنال» گفته بود، اگر جو بایدن هم در انتخابات سوم نوامبر پیروز شود لغو تحریمها علیه ایران برای دولت وی آسان و سریع نخواهد بود.

این سفر درحالی انجام شد که «مایک پامپئو» وزیر خارجه دولت ترامپ هم قصد دارد طی روزهای آینده به سرزمین‌های اشغالی سفر کند تا با مقامات این رژیم درباره ایران رایزنی کند.

فارس

ارسال نظر