شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید

الیوت آبرامز:هدف ما مذاکره با ایران است

یک مقام ارشد آمریکایی که به فلسطین اشغالی سفر کرده گفت که هر کسی رئیس‌جمهور آمریکا باشد هدف این کشور مذاکره با ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران دوشنبه گفت دولت این کشور طی هفته‌های آتی تحریم‌ها علیه ایران را افزایش خواهد داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «الیوت آبرامز» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران که در فلسططین اشغالی حضور دارد گفت: «برنامه ما فشار حداکثری از طریق برنامه تحریم‌ها است. این برنامه در ماه‌های نوامبر و دسامبر هم ادامه خواهد داشت، چون ارتباطی با انتخابات ندارد؛ این سیاست خارجی آمریکا است و به رفتار ایران مرتبط است.»

آبرامز گفت: «از این لحاظ که در هر صورت قرار است با ایران مذاکره انجام شود واقعاً اهمیتی ندارد چه کسی در روز ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰ رئیس‌جمهور باشد؛ [مذاکره] هدف دولت ترامپ هم بود. در این خصوص، اختلاف نظر وجود ندارد، اما اینکه بازگشت به برجام ممکن است یا خیر مسئله‌ای است که باید در آینده دید.»

آبرامز پیش از این به وبگاه «نشنال» گفته بود، اگر جو بایدن هم در انتخابات سوم نوامبر پیروز شود لغو تحریمها علیه ایران برای دولت وی آسان و سریع نخواهد بود.

این سفر درحالی انجام شد که «مایک پامپئو» وزیر خارجه دولت ترامپ هم قصد دارد طی روزهای آینده به سرزمین‌های اشغالی سفر کند تا با مقامات این رژیم درباره ایران رایزنی کند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار