پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ بیانیه ایران‌خودرو درباره اجرای برنامه داوطلبانه ارتقای سیستم گرمایشی در محصولات خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا ثبت نام پیش فروش سایپا آغار شد/ آشنایی با قیمت و موعد تحویل شرایط فروش سایپا آبان ۱۴۰۴ قیمت روز گوشت قرمز در ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ قائم‌پناه: دولت برای هر لیتر بنزین ۳۶ هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند پیش بینی قیمت طلا و سکه چهار‌شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره اعتراضات به آزمون بانک مرکزی سایت ثبت‌نام حراج سکه/ راهنمای کامل شرکت در حراج سکه ۱۴ آبان آغاز فروش اقساطی کرمان موتور در آبان ۱۴۰۴/ شرایط ویژه برای خریداران KMC X5 و SR3 قیمت گوشت قرمز امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ + جدول نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ افزایش نرخ بلیت هواپیما با تغییر نرخ ارز/ ۷۰ درصد هزینه پرواز‌ها دلاری است! تاریخ ۲ نوبت بعدی حراج سکه طلا اعلام شد

حل مشکلات روغن جامد تا پایان هفته بعد/ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی در دست بررسی

قبادی از حل مشکلات روغن جامد تا پایان هفته بعد و تداوم تأمین مایحتاج عمومی مردم بدون هیچ گونه مشکلی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت، در بازدید میدانی از یکی از میادین میوه و تره بار شهر تهران تصریح کرد: با توجه به مکفی بودن ذخایر کالا‌های استراتژیک کشور تأمین مایحتاج عمومی آن‌ها بدون هیچ گونه مشکلی تداوم دارد و هیچ گونه نگرانی نباید داشته باشند.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص روغن نیز بیان کرد: روغن خوراکی مایع سفره مردم به وفور در همه جا یافت می‌شود و مشکلات روغن جامد نیز تا پایان هفته بعد حل می‌شود.

قبادی با اعلام اینکه روغن خام به اندازه مکفی به کارخانجات داده شده است، گفت: موجودی روغن خام کشور خوب است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه تخم مرغ، مرغ و گوشت در میادین میوه و تره بار به قیمت مصوب عرضه می‌شود، اضافه کرد: اگر در نقطه‌ای از شهر گران فروشی مشاهده شود قطعاً برخورد خواهد شد.

ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی برای تنظیم بازار داخل در دست بررسی است

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص گوجه فرنگی نیز گفت: تولید برخی محصولات کشاورزی در مقاطعی از سال به دلایل مسایل فصلی و آب و هوایی کم می‌شود، اما خوشبختانه گوجه فرنگی مناطق جنوبی کشور اکنون رسیده است و حجم عظیمی از این محصول به زودی به بازار عرضه می‌شود.

قبادی با بیان اینکه اکنون نیز گوجه در همه فروشگاه‌ها وجود دارد، بیان کرد: تغییرات قیمتی این محصول به دلیل سودجویی برخی افراد و دلالان بوده است که دستگاه‌های نظارتی با بررسی‌های انجام شده برخورد‌های قانونی لازم را اعمال خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل افزایش قیمت ارز، صادرات گوجه فرنگی فوق العاده رشد داشته است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به نیاز داخل به این محصول موضوع تجدید نظر و ممنوعیت در صادرات گوجه فرنگی را برای تنظیم بازار داخل در دستور بررسی دارد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار