ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

ابراز امیدواری آیت الله جنتی از برخورد با غارتگران اموال بیت المال در دستگاه قضا

رئیس مجلس خبرگان گفت: ان‌شاءالله آقای رئیسی بتوانند عدالت را اجرا کنند و با کسانی که غارتگر اموال بیت‌المال هستند و مفسدان برخورد قاطع داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس مجلس خبرگان رهبری، عصر امروز(چهارشنبه ۲۲ اسفند) در پایان ششمین اجلاس مجلس خبرگان در دور پنجم، با تبریک اعیاد ماه رجب و شعبان و ابراز تاسف از رحلت آیت‌الله مومن و آیت‌الله هاشمی شاهرودی گفت: باید به مردم علام کنیم که اگر بخواهید یک مجلس نمونه پیدا کنید که آرام بحث می‌کنند بدون جدل و درگیری، مجلس خبرگان است.

 

وی ادامه داد: اختلاف نظر وجود دارد، اما بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد. اعضای خبرگان همه دارای اجتهاد هستند و احکام فقه را استنباط می‌کنند.

 

آیت‌الله جنتی درباره مباحث مطرح شده در ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان گفت: بحث‌های خوبی صورت گرفت و نسبت به قوه قضائیه و بحث شد و انتظارات از آقای رئیسی مطرح شد.

 

رئیس مجلس خبرگان افزود: ان‌شاءالله آقای رئیسی بتوانند عدالت را اجرا کنند و با کسانی که غارتگر اموال بیت‌المال هستند و مفسدان برخورد قاطع داشته باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار