پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور

آخرین وضعیت آب و هوا 22 آبان/ تداوم بارش باران در کشور

براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز (پنج‌شنبه) در اکثر مناطق کشور به جز بخش‌های جنوب شرق کشور بارش باران ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز (پنج‌شنبه) در اکثر مناطق کشور به جز بخش‌های جنوب شرق کشور بارندگی ادامه می‌یابد، البته شدت بارش‌ها در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، شرق خوزستان، شمال استان‌های فارس و کرمان، جنوب یزد و سواحل گیلان و غرب مازندران خواهد بود و بارش در مناطق جنوبی کشور همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

 

روز جمعه به جز شمال غرب و غرب کشور و جنوب سیستان و بلوچستان همچنان بارش‌ها در سایر مناطق کشور  ادامه دارد که شدت آن در بخش‌های جنوب، شرق و مرکز کشور پیش‌بینی می‌شود.

 

گفتنی است طی روزهای پنجشنبه و جمعه در ارتفاعات البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و مناطق سردسیر استان خراسان رضوی بارندگی به صورت بارش برف پیش بینی می‌شود.

 

روز شنبه این سامانه در شرق و جنوب شرق کشور سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید خواهد شد و به تدریج تا اواخر وقت از کشور خارج می شود.

 

یکشنبه در اکثر نقاط کشور، جوی آرام حاکم است ولی از اواخر وقت موج گذرایی از سمت جنوب غرب کشور وارد می‌شود که در روز دوشنبه مناطق غرب و جنوب غرب و بخش‌هایی از مرکز کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد که شدت بارش‌ها در دامنه های زاگرس مرکزی خواهد بود.

 

از روز پنجشنه تا یکشنبه در اغلب نقاط کشور کاهش نسبی دما رخ خواهد داد، که بیشترین کاهش در استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، شمال غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق و شرق کشور به میزان ۴ تا ۸ درجه پیش بینی می‌شود.

 

دریای خزر در روز پنجشنبه مواج است و خلیج فارس از روز جمعه به تدریج با افزایش سرعت باد در روز جمعه و به ویژه شنبه مواج خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار