اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

سندرز خطاب به پامپئو: خبری از انتقال قدرت به دولت دوم ترامپ نخواهد بود/سایر دولت‌ها را به احترام به رای مردم موعظه می‌کنید اما خودتان نجابت انجام همین کار را ندارید

سندرز خطاب به پامپئو: خبری از انتقال قدرت به دولت دوم ترامپ نخواهد بود/سایر دولت‌ها را به احترام به رای مردم موعظه می‌کنید اما خودتان نجابت انجام همین کار را ندارید یک سناتور آمریکایی از ریاکاری وزیر خارجه کشورش درباره موعظه سایر کشورها در خصوص احترام به دموکراسی در بحبوحه بحران انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر «برنی سندرز»، نماینده دموکرات ایالت ورمونت در مجلس سنای آمریکا از اظهارات «مایک پامپئو»، وزیر خارجه این کشور که گفته بود قدرت یکبار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا منتقل خواهد شد انتقاد کرد.

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا وزارت خارجه با تیم انتقال قدرت جو بایدن در تماس است گفت: «قدرت با آرامش به دولت دوم ترامپ منتقل خواهد شد.» 

برنی سندرز امروز پنجشنبه در واکنش به این اظهارات پامپئو در توئیتر نوشت: «نه، آقای پامپئو. خبری از انتقال قدرت به دولت دوم ترامپ نخواهد بود. این رقابت به پایان رسیده و جو بایدن رئیس‌جمهور بعدی ما خواهد بود. چطور می‌توانید سایر دولت‌ها را موعظه کنید به دموکراسی و اراده مردمشان احترام بگذارند وقتی خودتان نجابت انجام همین کار را ندارید؟»

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. برآورد آسوشیتدپرس تا این لحظه حاکی است «جو بایدن» ۲۹۰ رأی الکترال و ترامپ ۲۱۷ رأی الکترال کسب کرده‌اند. 

برخی رسانه‌های دیگر مانند «سی‌ان‌ان» هنوز ۱۱ رأی الکترال ایالت «آریزونا» را به بایدن اختصاص نداده‌اند و بر همین اساس آرای الکترال بایدن را ۲۷۹ رأی اعلام کرده‌اند. 

 آسوشیتدپرس هنوز برآورد نهایی خود از پیروز انتخابات در ایالت‌های «جورجیا» (۱۶ رأی الکترال) و «کارولینای شمالی» (۱۵ رأی الکترال) اعلام نکرده است.

در ایالت جورجیا بر اساس شمارش ۹۹ درصد آرا، جو بایدن با ۰.۲ درصد اختلاف از ترامپ پیش افتاده است. در ایالت کارولینای شمالی با شمارش ۹۹ درصد آرا ترامپ تقریباً ۱.۵ درصد از بایدن پیشی گرفته است.

طبق قوانین آمریکا هر یک از نامزدهای انتخاباتی که بتواند ۲۷۰ رأی الکترال را به دست بیاورد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده و مجوز ورود به کاخ سفید را به دست می‌آورد. 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار