جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند

لایحه رتبه‌بندی معلمان کجاست؟

لایحه رتبه‌بندی معلمان کجاست؟ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: از ۷ سال پیش دولت اعلام کرده بود که لایحه‌ای درباره رتبه‌بندی معلمان به مجلس ارائه خواهد کرد که متاسقانه این اتفاق رخ نداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین طرحی از سوی نمایندگان برای اجرای رتبه بندی معلمان، گفت: از ۷ سال پیش دولت اعلام کرده بود که لایحه‌ای درباره رتبه‌بندی معلمان به مجلس ارائه خواهد کرد که متاسقانه این اتفاق رخ نداد.

 

وی با بیان اینکه دولت اعلام کرده است که رتبه‌بندی معلمان را اجرا کرده است که این موضوع نادرست است و آن را قبول نداریم، افزود: پس از کوتاهی که دولت در این زمینه داشت نمایندگان طرحی را تدوین کرده و در آن به دنبال اجرای صحیح این موضوع است.

 

نماینده کرمان در مجلس با تاکید براینکه طرح رتبه بندی فعلی که توسط دولت اجرا شده است به باور نمایندگان تنها یک افزایش حقوق است، ادامه داد: طرح رتبه بندی معلمان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی بود که در راستای ارتقای شایستگی حرفه‌ای معلمان باید به مرحله اجرا در می‌آمد، که در این راستا با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی مصوب در بودجه سال ۹۸، مصمم به عملیاتی کردن آن بودیم، اما متاسفانه دولت این بودجه را به عنوان اضافه‌کاری پرداخت می‌کند و ما این نحوه اجرا را به عنوان نظام رتبه‌بندی نمی‌پذیریم و این نظام باید همانند نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها اجرایی شود.

 


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نظام رتبه‌بندی معلمان به سنوات ارتباطی ندارد و اقدام دولت در راستای اجرای طرح نظام رتبه بندی معلمان را قبول نداریم، اظهار داشت: نظام رتبه‌بندی یعنی صلاحیت حرفه‌ای معلمین و فرهنگیان و پیگیر این هستیم که در مجلس این نظام را به درستی اجرا کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار