نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

درگیری شدید میان نواب امارات و عربستان سعودی در جنوب یمن

درگیری شدید میان نواب امارات و عربستان سعودی در جنوب یمن منابع خبری از درگیری شدید میان نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن (وابسته به عربستان سعودی)‌ و نیروی شورای انتقالی جنوب (وابسته به امارات) خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس انتشار اخباری مبنی بر خروج هیأت مذاکره‌کننده «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب-وابسته به امارات) از مذاکرات ریاض، منابع خبری از وقوع درگیری شدید این نیروها با نیروهای دولت مستعفی (وابسته به عربستان سعودی) در جنوب یمن خبر دادند.

 

پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم» به نقل از خبرنگار خود در یمن گزارش داد که درگیری شدیدی میان دو طرف در استان ابین (جنوب شرق یمن) آغاز شده است.

 

خبرنگار روسیا الیوم در این خصوص گزارش داد که در این درگیری، تعدادی از نیروهای شورای انتقالی از جمله فرمانده یک گروهان کشته و چند تن دیگر مجروح شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش جاده بین‌المللی استان ابین نیز پس بالا گرفتن تقابل دو طرف بسته شده است.

 

منابع محلی به شبکه «الجزیره» نیز خبر دادند که به دنبال این درگیری، دست‌کم هشت تن کشته و تعدادی دیگر زخمی شده‌اند.

 

این درگیری در حالی صورت گرفته است که منابع اماراتی روز سه‌شنبه خبر دادند که هیأت مذاکره‌کننده شورای انتقالی جنوبی یمن با تعلیق مشارکت در جلسات مذاکره با دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی»، رسما به عربستان سعودی اعلام کرده است که قصد ترک ریاض را دارد.

 

تحولات یادشده در حالی صورت گرفته است که ائتلاف سعودی اخیرا اعلام کرده بود که شورای انتقالی جنوب و دولت مستعفی یمن با آتش‌بس موافقت کرده‌اند و برای گفت‌و‌گو در ریاض گرد خواهد آمد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار