هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

آمار مرگ و میر دو هفته بعد بسیار بالاتر می‌رود

معاون کل وزارت بهداشت گفت: وقتی میزان بستری بالا است به ظرفیت بیمارستانی فشار می‌آورد و این موضوع در تمام کشور‌ها ثابت شده که میزان مرگ و میر هم با این شرایط بالا خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایرج حریرچی» معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به لزوم ایجاد محدودیت‌ها برای مقابله با کرونا، بیان کرد: یکی از مزایای ایجاد محدودیت‌ها می‌تواند، بازیابی دوباره کادر درمان باشد، ولی هدف اصلی این است که میزان ابتلا کاهش پیدا کند.

 

وی ادامه داد: وقتی میزان بستری کاهش پیدا کند، میزان مرگ و میر هم کاهش پیدا می‌کند، اما وقتی میزان بستری بالا است به ظرفیت بیمارستانی فشار می‌آورد و این موضوع در تمام کشور‌ها ثابت شده که میزان مرگ و میر هم با این شرایط بالا خواهد رفت، ولی وقتی بتوانیم شرایط را با کاهش تردد‌ها کنترل کنیم و تراکم بیمارستانی کم شود، میزان مرگ و میر هم کاهش پیدا خواهد کرد.

 

حریرچی در رابطه با درخواست دانشگاه‌های علوم پزشکی برای محدودیت‌های سراسری در کشور، افزود: بالاخره ۶۵ نفر از رئیس دانشگاه‌ها که فرماندهی خط مقدم کرونا را بر عهده دارند و حتی خیلی از آنان خودشان یا همکارانشان به ویروس مبتلا شدند و شرایط استان‌ها را به خوبی می‌دانند، درخواستی دادند و قاعدتاً درخواست افرادی که در خط مقدم هستند، مورد عنایت و توجه قرار خواهد گرفت.

 

وی با اشاره به علائم جدید ویروس کرونا ببان کرد: باید توجه داشته باشیم که این ویروس همه‌ی سیستم‌های بدن را درگیر می‌کند و بعضی از خصوصیات ویروس از اول شیوع آن بوده، ولی، چون مواجه‌ی بشر با آن تازه بود و شناسایی کاملی از ویروس کرونا نداشتیم، این علائم کشف نشده بود.

 

وی ادامه داد:، اما الان به دلیل افزایش آگاهی و افزایش موارد، با دقت بیشتری می‌توان علائم را شناسایی کرد.

 

حریرچی افزود: البته رفتار ویروس هم تغییر می‌کند، چون تا الان ظاهر‌های مختلفی هم از ویروس دیدیم و امکان دارد تغییرات دیگری هم در آینده برای ویروس وجود داشته باشد.

 

منبع: ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار