اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

حریرچی: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حداقل تا دو سال دیگر

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با کیت‌های تشخیص سریع ویروس کرونا ظرفیت آزمایش‌های ما افزایش می‌یابد به طوری که حداقل صد هزار آزمایش در روز انجام خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر ایرج حریرچی در گفتگوی زنده با شبکه خبر اظهارداشت: بررسی آثار محدودیت‌ها زمان بر است و برای کاهش میزان بستری‌ها به دو تا سه هفته و همچنین برای کاهش موارد فوتی حداقل یک ماه تا ۵ هفته زمان لازم است.

 

وی گفت: به طور قطع نتیجه محدودیت‌ها مثبت خواهد بود، اما آثار حداکثری بستگی به میزان همکاری مردم و رعایت دستورالعمل‌ها در سطح خانواده و پرهیز از دورهمی‌ها دارد.

 

حریرچی افزود: هدف گیری ما برای محدودیت‌ها این است که برای یک ماه یعنی تا یکم دی موارد ابتلا ۳۰ درصد کاهش یابد و موارد مرگ و میر نیز ۱۰ درصد کمتر شود.

 

وی ادامه داد: تولید انبوه واکسن هم زمان‌بر و هزینه بر است و حتی واکسنی که اکنون در شرکت فایزر در حال تولید است، نیاز به یک زنجیره سرد ۷۰ درجه دارد که توزیع آن را در سطح جهان دشوار می‌کند.

 

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: به طور قطع تا دو سال آینده تولید و توزیع واکسن مؤثر برای اکثر کشور‌های دنیا ممکن نیست و چاره‌ای جز رعایت دستورالعمل‌ها نداریم.

 

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حداقل تا دو سال دیگر

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی: با وجود واکسن هم حداقل تا دو سال آینده شیوه نامه‌های بهداشتی باید رعایت شود.

 

حریرچی گفت: حتی پس از تأیید واکسن‌ها و تزریق آن به ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم، شیوه نامه‌های بهداشتی ضد کرونا حداقل تا ۲ سال دیگر باید رعایت شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار