هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

محدودیت‌‎های جدید کرونایی در تهران و ۶ استان دیگر/ حریرچی: شرایط کشور جنگی است

معاون کل وزارت بهداشت از محددویت‌های جدید کرونایی در استان تهران و ۶ استان دیگر خبر داد و گفت: در مجموع محدودیت‌هایی برای هفت استان از جمله استان تهران برای مشاغل سطح سه و برخی مراکز اعمال شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 04
کد خبر: ۶۱۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر،  ایرج حریرچی اعلام کرد: از ۱۲ مهر تا ۱۸ مهر ۹۹ به مدت یک هفته مراکز و فعالیت‌های دانشگاه‌ها، مدارس شبانه روزی، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبانسراها، و سایر آموزشگاه‌ها و کتابخانه ها، مساجد و مصلی‌ها، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه‌ها، تالار‌های پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی و همایش‌ها، باشگاه‌های ورزشی پربرخورد از جمله کشتی، جودو و کاراته و موارد مشابه، کافه‌ها، قهوه خانه‌ها و چایخانه‌ها، باغ وحش‌ها و شهربازی‌ها، مراکز تفریحی آبی و استخر‌های سرپوشیده و سالن‌های بدنسازی و همچنین برگزاری نماز جمعه تعطیل است.

 

معاون کل وزارت بهداشت، گفت: ممکن است این محدودیت‌ها در سایر استان‌هایی که در معرض خطر قرار دارند هم با نظر وزرای بهداشت و کشور، اعمال بشود.

 

وی با بیان اینکه مشاغل به ۴ دسته تقسیم شده اند، ادامه داد: مشاغل سطح ۱ مانند گروه‌های شغلی نانوایی، مراکز فروش مواد غذایی هیچگاه نباید تعطیل شوند. سطح ۲ مانند پاساژ‌ها و مراکز خرید، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها و مراکز تفریحی که تاکنون یکبار تعطیل شده اند، اما امروز تعطیل نشده اند.

 

حریرچی ابراز امیدواری کرد مدارس و مراکز آموزشگاهی به صورت غیر حضوری برگزار شود.

 

وی ادامه داد: بیش از ۷ ماه است که تعداد جان باختگان ما سه رقمی شده است. ما مرگ بیش از ۲۰۰ نفر را هم داشته ایم.

 

حریرچی افزود: در تبریز تعداد مرگ بر اثر کرونا برای دو تا سه روز بیش از فوتی‌ها با مرگ عادی بوده و این تعداد فوتی‌ها بیش از میانگین روزانه ۶۸ شهید در تمام دوره جنگ تحمیلی است.

 

معاون کل وزارت بهداشت، شرایط فعلی کشور را به شرایط جنگی تشبیه کرد و گفت: در شرایط کامل تحریم هستیم.

 

حریرچی از افزایش اختیارات استانی در کنترل شیوع ویروس کرونا در دو هفته اخیر گفت و افزود: برای تسریع در امر تصمیم گیری به استان‌ها اختیار داده شده است تا با هماهنگی با ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیمات جدیدی بگیرند.

 

وی ادامه داد: با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا پوشش ماسک هنگام خروج از منازل اجباری شد و به کمیته بهداشتی و امنیتی مأموریت داده شد به فرهنگسازی بیشتر بپردازد.

 

معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: باید در بعضی از سیاست‌ها تجدید نظر کنیم و از امور ارشادی به امور حاکمیتی برسیم.

 

وی درباره توزیع واکسن آنفلوانزا، افزود: ابتدا به بیماران خاص و کارکنان بهداشت و درمان به صورت دولتی و رایگان داده می‌شود.

 

حریرچی با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا بومی تا دو ماه دیگر تولید می‌شود، گفت: چنانچه بیش از تعداد ۲ و نیم میلیون دوز واکسن وارد کشور شود، با قیمت ۴۰ تا ۴۵ هزار تومانی توزیع می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار