استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل سمنان چهارشنبه تعطیل شد قم چهارشنبه تعطیل شد دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک

نفوذ سایبری ایران به ۱۲ شرکت رژیم صهیونیستی+جزئیات

رژیم صهیونیستی ادعا می کند یک باج افزار که بیش از ۱۲ شرکت را هدف گرفته در ایران توسعه یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک شرکت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی به نام «چک پوینت» ادعا می کند نوع جدیدی از باج افزار را ردیابی کرده که در ایران توسعه یافته است.

 

این باج افزار تازه «Pay۲Key» نام دارد و بیش از ۱۲ شرکت رژیم صهیونیستی را هدف گرفته که بین آنها یک شرکت حقوقی و یک شرکت بازی های رایانه ای نیز وجود دارد. هکرها با استفاده از پروتکل دسترسی به دسکتاپ از راه دور (RDP) کارمندان دورکار، اهداف خود را اجرایی کرده اند.

 

طبق تحقیقاتی که شرکت مدعی این خبر انجام داده، تعدادی که گرفتار این باج افزار شدند، تصمیم گرفتند تا باج مورد نظر را بپردازند و به این ترتیب پرداخت های انتقالی بین کیف پول های مجازی ردیابی شد.

 

به نظر می رسد «Pay۲Key» یک باج افزار پیچیده باشد و بسیار سریع تر از شاخه های مشابه دیگر است.

 

این باج افزار به سرعت مکانیسمی را اجرا می کند که بخش های قابل توجهی از شبکه قربانی را رمزگذاری می کند و پیامی را نشان می دهد که در صورت پرداخت نشدن باج، اطلاعات شرکت را فاش می کند.

 

همچنین کارشناسان این شرکت ادعا می کنند هکرها از یک روش دوگانه اخاذی استفاده کرده اند. آنها نه تنها برای حذف رمز های ایجاد شده توسط باج افزار بلکه برای افشا نکردن اطلاعات به دست آمده، درخواست باج کرده اند.

 

پیش از این نیز رسانه های خارجی اعلام کردند، ایران در سال جاری حداقل ۲ بار به رژیم صهیونیستی حمله کرده که در یکی از آنها واحدهای توزیع برق این منطقه را هدف گرفته است.

 

این در حالی است که در ۳۰ اکتبر شرکت برق رژیم صهیونیستی قطعی برق در بسیاری از مناطق را تایید اما تاکید کرد دلیل این خاموشی حمله سایبری نبوده است. مقامات سایبری رژیم صهیونیستی نیز از اظهار نظر در این باره خودداری کردند.

ارسال نظر