عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

چه کسی جای ولید المعلم را می‌گیرد؟

چه کسی جای ولید المعلم را می‌گیرد؟ یک منبع در دولت سوریه اعلام کرد فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سوریه محتمل ترین گزینه برای جانشینی المعلم و ریاست دستگاه دیپلماسی این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، ولید معلم، وزیر خارجه سوریه بامداد امروز(دوشنبه) در سن ۷۹ سالگی به دلیل مشکلات قلبی درگذشت.

 

در همین راستا یک منبع نزدیک به دولت سوریه به خبرگزاری رویترز گفت: بعد از درگذشت ولید معلم، وزیر خارجه سوریه، پیش‌بینی می‌شود فیصل مقداد، معاونش به عنوان وزیر خارجه جدید تعیین شود.

 

مقداد سال ۱۹۵۴ از یک خانواده سنی در روستای غصم از توابع استان درعا متولد شد.

 

وی سال ۱۹۷۸ از دانشگاه دمشق فارغ التحصیل شد و مدرک ادبیات انگلیسی دارد. وی دکترایش را در سال ۱۹۹۳ از دانشگاه چارلز پراگ گرفت. مقداد فعالیت دیپلماتیک را در وزارت خارجه از سال ۱۹۹۴ آغاز کرد.

 

در سال ۱۹۹۵ به هیئت دائم سوریه در سازمان ملل پیوست و نماینده سوریه در تعدادی از کنفرانس‌های بین المللی است. وی به عنوان معاون نماینده دائم و نماینده سوریه در شورای امنیت تعیین شده است.

 

در سال ۲۰۰۳ مقداد به عنوان سفیر سوریه و نماینده دائم آن در سازمان ملل تعیین شد. مقداد ریاست چند جلسه شورای امنیت را برعهده داشت و همچنین به عنوان معاون رئیس مجمع عمومی سازمان ملل تعیین شد و ریاست برخی نشست‌های آن را برعهده گرفت.

 

مقداد در سال ۲۰۰۶ به عنوان معاون وزیر خارجه سوریه تعیین شد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار