علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

کاهش دمای هوا به زیر صفر درجه در مناطق سردسیر

دمای هوا از روز چهارشنبه تا پایان هفته در شمال شرق کشور بین ۶ تا ۱۰ درجه کاهش یافته و دمای بیشینه در مناطق سردسیر شمال شرق به زیر صفر خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی امروز در گیلان و مازندران بارش باران گاهی با وزش باد شدید در گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، قزوین، همدان، مرکزی، خراسان شمالی، لرستان، شمال و غرب اصفهان، بوشهر، قم و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران و سمنان بادش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

آسمان تهران نیمه ابری تا ابری در برخی ساعات وزش باد با احتمال رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

 

چهارشنبه در گیلان و مازندران رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، اصفهان، تنگه هرمز و شرق هرمزگان بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

پنجشنبه در گیلان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در غرب مازندران، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، تهران و البرز بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

جمعه در شمال غرب ارتفاعات و دامنه‌های های زاگرس مرکزی و شمالی، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی و غرب گیلان بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 

شنبه با تشکیل ناپایداری‌های جوی در نیمه غربی کشور به ویژه در غرب، جنوب غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی و همچنین ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در این روز در بخش‌های از شمال شرق نیز شاهد بارش پراکنده خواهیم بود و ریزش تگرگ در دامنه‌های زاگرس مرکزی و غرب کشور دور از انتظار نیست.

 

دمای هوا از روز چهارشنبه تا پایان هفته در شمال شرق بین ۶ تا ۱۰ درجه کاهش یافته و دمای بیشینه در مناطق سردسیر شمال شرق به زیر صفر خواهد رسید.

 

همچنین از سه شنبه تا پنج شنبه دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار