ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

دومین عامل مرگ در ایران بعد از کرونا چیست؟

دومین عامل مرگ در ایران بعد از کرونا چیست؟ دومین عامل مرگ و میر در کشور بعد از ویروس کرونا، تصادفات شناخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: به طور میانگین در اثر تصادف روزانه ۴۲ نفر جان خود را از دست می‌دهند.

 

سرهنگ محمد رازقی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ نیز دومین عامل مرگ و میر در کشور بعد از کرونا را تصادفات دانسته و به ایسنا گفت: دومین عامل مرگ و میر در کشور ما تصادفات هستند که با روزی میانگین ۴۲ نفر جانباخته، بعد از بیماری کرونا قرار گرفته است.

 

رازقی با بیان اینکه در وقوع تصادفات علل و عوامل مختلفی نقش دارد، گفت: ایمنی وسیله نقلیه، فرهنگ رانندگی، نحوه رانندگی، ایمنی معابر و ... از جمله مهم‌ترین این موارد است.

 

او نیز بر ضرورت توجه کافی از سوی رانندگان در حین رانندگی اشاره کرد و گفت:، اما نباید از نقش راه نیز غافل شویم، اگر راننده توجه کافی نداشته باشد، اما راه ما ایمن باشد تا حدی می‌توان از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کرد و اگر حادثه‌ای هم رخ داد با کمترین خسارت خواهد بود.
منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار