ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

سنگ اندازی سفیر آمریکا در مسیر تشکیل دولت جدید لبنان

سنگ اندازی سفیر آمریکا در مسیر تشکیل دولت جدید لبنان یک روزنامه لبنانی فاش کرد که سفیر آمریکا در بیروت با دخالت در امور داخلی لبنان، به مأمور تشکیل کابینه دراین کشور اطلاع داده که واشنگتن به هیچ عنوان حضور حزب‌الله در دولت را نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر،  روزنامه لبنانی «الاخبار»، امروز (سه‌شنبه)، جزئیاتی را از دیدار «سعد الحریری» مأمور تشکیل کابینه در لبنان با «دورتی شیا» سفیر آمریکا در بیروت افشا کرد که نشان می‌دهد سفیر آمریکا در مسیر تشکیل دولت جدید سنگ‌اندازی می‌کند.

 

سعد الحریری به‌منظور رایزنی درباره تشکیل دولت جدید، روز گذشته، با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان دیدار کرد؛ اما روزنامه یادشده با «بی‌فایده» خواندن این دیدارها،‌ نوشت که مأمور تشکیل کابینه این کشور خود با دستانش خود را در یک گرداب گرفتار ساخته است.

 

در ادامه این گزارش آمده است که سعد الحریری تنها برای گذراندن زمان خود، و بدون داشتن هیچ گونه راه‌حلی، هر چند روز، به اموری از جمله رفتن به کاخ «بعبدا» می‌پردازد.

 

الاخبار در ادامه نوشت، با آنکه میشل عون به الحریری توصیه کرده است بایستی با تمام فراکسیون‌های پارلمانی دیدار داشته باشد، الحریری تا به این لحظه این اقدام را رد می‌کند.

 

طبق این گزارش، تمام نشانه‌ها حاکی از آن است که الحریری به این نتیجه رسیده، فرصت تشکیل دولت، صفر است؛‌ مسئله‌ای که مأمور تشکیل کابینه پس از دیدار با سفیر آمریکا به آن پی برده است.

 

الاخبار در ادامه فاش کرد که سفیر آمریکا در لبنان به الحریری اطلاع داده،‌ واشنگتن حضور حزب‌الله در دولت چه به‌صورت مستقیم چه از طریق متخصصان را نمی‌پذیرد. این مسئله در حالی است که الحریری تا پیش این دیدار بر «چشم‌پوشی» آمریکا از این مسئله تکیه کرده بود.

 

سفیر آمریکا که همواره به مداخله در امور لبنان می‌پردازد و دستورات واشنگتن را به مقامات لبنانی دیکته می‌کند، به هفته گذشته نیز با طرح اتهام‌هایی تکراری علیه حزب‌الله لبنان و حامیان این جنبش، بر تداوم فشارهای خود علیه حامیان مقاومت در لبنان تأکید کرده بود.

 

«سعد الحریری» نخست‌وزیر پیشین لبنان و رئیس جریان «المستقبل» در رایزنی‌های اخیر پارلمانی این کشور با کسب ۶۵ رأی از مجموع ۱۲۰ رأی نمایندگان به عنوان مأمور تشکیل کابینه لبنان انتخاب شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار