امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

با افتتاح نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در معتبرترین موزه باستان‌شناسی اروپا در کشور اسپانیا، بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله ایران و اسپانیا رقم خورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 14
کد خبر: ۶۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، امروز پنجشنبه 23 اسفند با حضور سفیر ایران در اسپانیا به همراه هیئت دیپلمات همراه همچنین مدیرکل موزه ملی ایران و مسؤلان فرهنگی کشور اسپانیا، نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته این کشور افتتاح شد.

 

قشقاوی؛ سفیر ایران در اسپانیا در دیدار با مسؤل مجمع استانی آلیکانته گفت: افتتاح نمایشگاه «ایران مهد تمدن» بزرگترین رویداد 400 ساله ایران و اسپانیا است.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

 

وی با اشاره به تقدیم استوارنامه خود به پادشاه اسپانیا و تشریح برپایی نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته از خرسندی پادشاه اسپانیا از برگزاری این رویدادهای مشترک بین دو کشور در حوزه فرهنگی و برپایی نمایشگاه موزه‌ای خبر داد.

 

وی همچنین از رونمایی از 40 جلد لغتنامه زبان ایران و اسپانیا خبر داد و تصریح کرد: معتقدیم روابط فرهنگی بهترین رابطه دلهاست و برپایی این نمایشگاه نشان می‌دهد دلهای مردم اسپانیا و ایران چقدر به یکدیگر نزدیک است.

 

همچنین در این دیدار، سیسار سانچیز؛ رییس مجمع استان آلیکانته با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته اظهار کرد: برای ما بسیار هیجان‌انگیز بود که پس از برپایی نمایشگاه‌های متعددی از واتیکان، مایاها و ... بتوانیم میزبان آثار باارزش تمدنی ایران در موزه آلیکانته باشیم.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

وی ادامه داد: موزه آلیکانته به عنوان بهترین موزه باستان‌شناسی اروپا سالانه میزبان 17 میلیون گردشگر است.

نمایشگاه «ایران مهد تمدن» با 196 اثر تاریخی از 60 محوطه باستان‌شناسی ایران, با افتتاح در موزه الیکانته واقع در والنسیای اسپانیا تا شهریور ماه برای بازدید علاقمندان برپا است؛ گفتنی است آثار «ایران مهد تمدن» با قدمت بیش از 200 هزار سال قبل (اثری از غاری در گیلان) تا دوران صفویه به نمایش گذاشته می‌شود.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار