هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

با افتتاح نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در معتبرترین موزه باستان‌شناسی اروپا در کشور اسپانیا، بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله ایران و اسپانیا رقم خورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 14
کد خبر: ۶۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، امروز پنجشنبه 23 اسفند با حضور سفیر ایران در اسپانیا به همراه هیئت دیپلمات همراه همچنین مدیرکل موزه ملی ایران و مسؤلان فرهنگی کشور اسپانیا، نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته این کشور افتتاح شد.

 

قشقاوی؛ سفیر ایران در اسپانیا در دیدار با مسؤل مجمع استانی آلیکانته گفت: افتتاح نمایشگاه «ایران مهد تمدن» بزرگترین رویداد 400 ساله ایران و اسپانیا است.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

 

وی با اشاره به تقدیم استوارنامه خود به پادشاه اسپانیا و تشریح برپایی نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته از خرسندی پادشاه اسپانیا از برگزاری این رویدادهای مشترک بین دو کشور در حوزه فرهنگی و برپایی نمایشگاه موزه‌ای خبر داد.

 

وی همچنین از رونمایی از 40 جلد لغتنامه زبان ایران و اسپانیا خبر داد و تصریح کرد: معتقدیم روابط فرهنگی بهترین رابطه دلهاست و برپایی این نمایشگاه نشان می‌دهد دلهای مردم اسپانیا و ایران چقدر به یکدیگر نزدیک است.

 

همچنین در این دیدار، سیسار سانچیز؛ رییس مجمع استان آلیکانته با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه «ایران مهد تمدن» در موزه آلیکانته اظهار کرد: برای ما بسیار هیجان‌انگیز بود که پس از برپایی نمایشگاه‌های متعددی از واتیکان، مایاها و ... بتوانیم میزبان آثار باارزش تمدنی ایران در موزه آلیکانته باشیم.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

وی ادامه داد: موزه آلیکانته به عنوان بهترین موزه باستان‌شناسی اروپا سالانه میزبان 17 میلیون گردشگر است.

نمایشگاه «ایران مهد تمدن» با 196 اثر تاریخی از 60 محوطه باستان‌شناسی ایران, با افتتاح در موزه الیکانته واقع در والنسیای اسپانیا تا شهریور ماه برای بازدید علاقمندان برپا است؛ گفتنی است آثار «ایران مهد تمدن» با قدمت بیش از 200 هزار سال قبل (اثری از غاری در گیلان) تا دوران صفویه به نمایش گذاشته می‌شود.

بزرگترین رویداد ۴۰۰ ساله اخیر ایران و اسپانیا رقم خورد + تصاویر

ارسال نظر
آخرین اخبار