نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

نحوه حضور اساتید و کارکنان دانشگاه ها از اول آذر چگونه خواهد بود؟

نحوه حضور اساتید و کارکنان دانشگاه ها از اول آذر چگونه خواهد بود؟ معاون آموزشی وزارت علوم درباره نحوه حضور اساتید و کارکنان دانشگاه ها با آغاز محدودیت های ۲ هفته ای از اول آذر گفت: فعالیت اساتید و کارکنان دانشگاه ها همانند سایر کارکنان دولت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خاکی صدیق درباره فعالیت دانشگاه‌ها با توجه به وضعیت قرمز، نارنجی و زرد که از اول آذر مشخص شده گفت: آموزش در دانشگاه‌ها در حال حاضر غیر حضوری و مجازی است و دانشگاه‌ها در استان‌ها بر اساس آنچه که ستاد کرونای استان، ابلاغ کند فعالیت می‌کنند.

 

وی درباره نحوه حضور اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها از اول آذر در دانشگاه‌ها با توجه به آغاز طرح محدودیت‌های دو هفته‌ای کرونا نیز گفت: در حال حاضر اعضای هیأت علمی کلاس‌ها را به صورت مجازی و از راه دور مدیریت می‌کنند و در دو هفته مذکور نیز حضور و فعالیت اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها همانند سایر کارکنان دولت خواهد بود.

 

به گزارش مهر، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم پیش از این درباره وضعیت دانشگاه‌ها با آغاز اجرای طرح دو هفته‌ای محدودیت‌های جدید که از اول آذر ماه به دلیل کنترل کرونا اعمال خواهد شد به مهر گفته بود: در حال حاضر کلاس‌های دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شود و در این دو هفته نیز آموزش در دانشگاه‌ها کاملاً غیر حضوری خواهد بود.

 

️معاون آموزشی وزارت علوم درباره کلاس‌های عملی با توجه به محدودیت‌های کرونایی در دو هفته مذکور نیز گفته بود: با توجه به شرایط موجود کرونا در کشور، برنامه‌ای برای حضور در کلاس‌های عملی نداریم تا ستاد کرونا مجوز صادر کند.

 

وی همچنین تاکید کرده بود: هیچ دانشجویی ملزم به حضور در دانشگاه نیست.

 

براساس این گزارش، ستاد ملی کرونا از اول آذر ماه محدودیت‌های دو هفته‌ای را به دلیل کنترل کرونا در سراسر کشور اعمال خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار