قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

استقبال مجلس از یارانه معیشتی دولت

استقبال مجلس از یارانه معیشتی دولت عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اولویت دولت باید اجرای طرح معیشتی مجلس باشد که با طی مراحل قانونی، تبدیل به قانون شده ولی در هر حال اگر دولت منابع مالی قانونی تامین طرح خود را داشته باشد، مجلس از آن استقبال می کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تایید طرح تامین کالاهای اساسی از سوی شورای نگهبان و احتمال هم پوشانی اجرای این طرح با تصمیم روز گذشته دولت مبنی بر پرداخت یارانه معیشتی گفت: در شرایطی که منابع دولت محدود باشد، اولویت با اجرای طرحی است که در مجلس مصوب شده و  با طی مراحل قانونی، به قانون تبدیل شده است.

وی افزود: اما در ارتباط با یارانه معیشتی دولت که روز گذشته رئیس جمهور به آن اشاره کرد، قطعا اگر دولت منابع تامین اعتبار این یارانه را داشته باشد، می تواند این یارانه را محقق کند. چون به هر حال دولت یک بودجه هایی را دارد که در اختیار رئیس جمهور است. البته از آنجا که دوستان ما در دولت تا چند روز پیش تاکید می کردند که هیچگونه منبعی برای پرداخت یارانه ندارند، دقیقا نمی دانم که یارانه معیشتی اعلام شده را از کدام محل می خواهند پرداخت کنند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین اگر منابع یارانه معیشتی دولت در دسترس باشد و دوستان در دولت نیز به این جمع بندی رسیده باشند که می توانند مضاف بر طرح معیشتی مجلس کمکی مالی به مردم بکنند، از نظر مجلس مانعی ندارد. 

زنگنه با بیان اینکه طرح معیشتی مجلس احتمالاً تا یکی دو روز آینده از سوی رئیس مجلس ابلاغ و  سپس لازم الاجرا خواهد شد، گفت: همانطور که عرض کردم اگر دولت منابع مالی قانونی تامین طرح خود را داشته باشد، مجلس از آن استقبال می کند ولی اگر منابع آن انحراف از قانون باشد، قطعا موانع آن باید حل شود در غیر اینصورت دیوان محاسبات به این تخلف ورود می کند.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار