حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

۵۰ درصد قیمت کنونی مسکن کاذب است

۵۰ درصد قیمت کنونی مسکن کاذب است قلی خسروی گفت: تبدیل اتحادیه مشاوران املاک به کانون و تشکیل زیر ساخت‌های جدید می‌تواند حیاط خلوت دلالان و سوداگران بازار مسکن را از بین ببرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک ، با اشاره به کاهش ۱۵ تا ۱۸ درصدی قیمت مسکن در این هفته گفت: قیمت مسکن همچنان نزولی خواهد بود تا به ثبات برسد.


وی گفت: ۵۰ درصد قیمت کنونی مسکن کاذب است و در حالی که روند کاهشی آن ادامه دارد، اما ما به مردم نه توصیه به خرید می‌کنیم و نه به فروش واحد مسکونی تا تب این بازار بخوابد.

 

قلی خسروی در ادامه گفت: یکی از ریشه‌های بالا رفتن و بالا ماندن قیمت خانه سایت‌های پذیرش آگهی فروش بودند که فروشندگان مسکن با قیمت گذاری‌های خویش فرما و کارشناسی نشده بر متلاطم شدن بازار مسکن نقش داشتد و هرچند با ورود مراجع قانونی دیگر قیمتی بر روی سایت‌ها منظور نمی‌شود، اما تاثیر آن همچنان پابرجاست.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد، اگر اتحادیه تبدیل به کانون شود می‌توان با زیر ساخت‌ها و قانون گذاری‌های جدید شرایطی را فراهم کرد تا بازار مسکن دیگر دچار التهاب نشود.

 

وی افزود: الان که اتحادیه بر دفاتر املاک نظارت دارد در صورت تخلف مشاوران نهایت دو هفته دفترشان پلمپ می‌شود، اما اگر کانون شکل بگیرد با قانون سخت گیرانه حتی تخلفی برای اولین بار هم شکل بگیرد می‌تواند منجر به ابطال پروانه فعالیت مشاور متخلف شود.

 

خسروی گفت: ما مشتاق به تشکیل کانون هستیم و آمده ایم که از وزارت بازرگانی به زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی منتقل شویم و این نیازمند ورود مجلس برای تصویب است و میتوان با این کار بازار مسکن که بسیاری از مشاغل وابسته با آن است را به ثبات برسانیم و ثبات این بازار باعث کاهش قیمت‌ها در دیگر بازار‌ها شود.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار