تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟

خبر خوش مسکنی برای خبرنگاران + جزئیات

خبر خوش مسکنی برای خبرنگاران + جزئیات معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش نویس تفاهمنامه ساخت مسکن برای خبرنگاران به امضا رسیده و آماده دریافت تعداد افراد تحت پوشش هر استان و شهر از سوی وزارت ارشاد هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود محمودزاده اظهار کرد: پیش نویس تفاهم نامه ساخت مسکن برای خبرنگاران در قالب طرح اقدام ملی را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستادیم و نظراتشان را هم اعلام کردند. ما آماده ایم تا وزارت ارشاد تعداد تحت پوشش در هر استان و شهر را اعلام کند و ما در حد بضاعتی که در تامین زمین داریم مساعدت لازم را انجام می دهیم.



وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سقف تسهیلات ۱۶۰ میلیون تومانی مسکن یکم افزایش می یابد، گفت: فعلا تصمیم جدیدی در حوزه وزارت راه و شهرسازی اتخاذ نشده و اگر در حوزه بانکی تصمیمی بگیرند ما اطلاعی از آن نداریم.



پیشرفت ۵۵ درصدی مسکن ملی تهرانسر

معاون وزیر راه و شهرسازی درخصوص آخرین وضعیت پروژه اقدام ملی مسکن در تهرانسر گفت: این پروژه به صورت مشارکتی بین شریک بخش خصوصی و دولت اجرا می شود و زمانی که به ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت نرسد امکان تعیین سهم طرفین وجود ندارد.



محموزاده تصریح کرد: در حال حاضر نیروهای اجرایی با تمرکز زیاد روی پروژه کار می کنند و تاکنون پیشرفت خوبی داشته است. هم اکنون در مرحله تیغه چینی وسفت کاری است و امیدواریم زودتروارد مراحل نازک کاری شود. فکر می کنم حداقل ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.



وی ادامه داد: با وجود اینکه پروژه دارای پروانه ساخت بود مباحثی را با شهرداری داشتند که وقفه ای در طرح ایجاد کرد و بعد از اینکه حل شد با سه شیفته کار کردن توانستند فرصت از دست رفته را جبران کنند.



معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین تعداد واحدهای طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید پردیس را ۲۶۰۰ واحد اعلام و تاکید کرد: در پردیس واقعا ظرفیت بیش از این تعداد وجود ندارد و اگر امکان داشت مثل بقیه شهرها حتما در سبد ثبت نام قرار می گرفت.


بهمن سال ۱۳۹۸ از طرف وزارت راه و شهرسازی پیش نویسی به منظور ساخت مسکن برای اصحاب رسانه و فرهنگ به وزارت ارشاد فرستاده شد که هنوز تفاهمنامه وارد مرحله اجرا نشده است. روز دوشنبه ۲۰ مرداد ماه محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت مسکن خبرنگاران حتمی است، گفت: این امر منوط بر این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار