تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

تردد در آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

تردد در آزادراه تهران - شمال ممنوع شد رئیس پلیس راه تهران بزرگ ضمن اعلام تردد روان در آزادراه تهران-شمال گفت:شهروندان تهرانی به هیچ عنوان نمی توانند به آزادراه تهران-شمال ورود کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس راه تهران بزرگ ضمن اعلام تردد روان در آزادراه تهران-شمال گفت:شهروندان تهرانی به هیچ عنوان نمی توانند به آزادراه تهران-شمال ورود کنند.


سرهنگ نورالله خادم اظهار کرد: از شب گذشته در تونل ۱۶ آزادراه تهران – شمال شاهد بارش برف هستیم البته با تلاش همکاران و دیگر نهادهای خدماتی، جاده باز است و پاکسازی‌ها در سطح جاده انجام شده است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اینکه همچنان شاهد بارش برف و باران هستیم، اما تردد از جنوب به شمال و شمال به جنوب آزادراه تهران – شمال به راحتی انجام می‌شود.

 

رئیس پلیس راه تهران بزرگ افزود: شهروندان تهرانی آگاه باشند که به هیچ عنوان اجازه ورود به آزادراه را ندارند و قطعاً همکاران ما در پاسگاه آزادراه تهران – شمال، از خروج پلاک‌های تهران به سمت استان‌های شمالی جلوگیری می‌کنند.


خادم بیان کرد: برخلاف آنکه شاهد بارش باران و برف هستیم، اما تردد روان است و هیچ ترافیکی در این آزادراه نداریم.

 

وی در پایان تأکید کرد: اگر شهروندی مجبور به سفر ضروری شود حتماً از زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی استفاده کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار