رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

فرانسه: مخالف خروج نظامیان آمریکا از عراق هستیم

فرانسه: مخالف خروج نظامیان آمریکا از عراق هستیم وزیر امور خارجه فرانسه مخالفت خود را با خروج نیروهای آمریکایی از عراق اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه تصمیم ایالات متحده برای خروج نیروهای خود از عراق را

لودریان در مصاحبه با تلویزیون LCI گفت: داعش هنوز وجود دارد و متعجب شدم وقتی فهمیدم ایالات متحده می‌تواند نیروهای خود را از عراق بیرون بکشد، که این موضوع خطرناک است.

کریستوفر سی. میلر، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز سه شنبه اعلام داشت که تعداد نیروهای آمریکایی در عراق تا ۱۵ ژانویه به ۲.۵ هزار نفر کاهش می‌یابد.

رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی آمریکا کمی دیرتر اعلام داشت که دونالد ترامپ انتظار دارد تا ماه مه ۲۰۲۱ نیروهای ایالات متحده را از عراق و افغانستان بازگرداند.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار