وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

بازداشت 3 نفر به دلیل نزدن ماسک در کهگیلویه و بویراحمد

بازداشت 3 نفر به دلیل نزدن ماسک در کهگیلویه و بویراحمد دادستان دنا کهگیلویه و بویراحمد در یک بازدید میدانی به همراه مأمورین کلانتری از سطح شهر، دستور بازداشت و جلب سه نفر از شهروندان سی سختی که ماسک نزده بودند را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر به دلیل ساده انگاری کرونا و بی‌خیالی عده ای از مردم، دادستان دنا شخصا به خیابان های شهر سی‌سخت آمد و با آن دسته افردادی که از ماسک استفاده نمی‌کردند برخورد شد.

غریب‌پور دادستان شهرستان دنا با همکاری کلانتری شهر سی‌سخت برای بازدید میدانی به سطح شهر آمد و از نزدیک شاهد عملکرد مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی بود و البته با تعدادی از شهروندان که از ماسک استفاده نمی کردند برخورد شد.

در همین راستا دادستان دنا تعداد 3 نفر از شهروندان سی سختی را که از ماسک استفاده نمی کردند و با دهن کجی به دستورالعمل‌ها در سطح شهر تردد می‌کردند برخورد کرد و دستور بازداشت آنها را به کلانتری صادر کرد که بلافاصله مأمورین کلانتری آنها را به بازداشتگاه انتقال دادند.

دادستان دنا در گفت‌وگو با فارس گفت: دادستانی دنا با کلیه کسانی که به هر نحوی بخواهند سلامت عمومی مردم را به خطر بیندازند برخورد خواهد کرد.

دادستان دنا گفت: از این پس هر شخصی که در اماکن عمومی و خیابان‌های شهر سی‌سخت و پاتاوه قصد عبور و مرور داشته باشد و از ماسک استفاده نکند به خاطر تهدید علیه سلامت بهداشت عمومی بازداشت و روانه زندان خواهد شد.

غریب‌پور عنوان کرد: کسانی که قصد برگزاری مجالس عروسی و عزا دارند بدانند که در این شرایط حاد کرونایی با این کارشان در حال تقسیم مرگ بین بستگان و دوستان خود هستند و ما هم با برگزار کنندگان جشن های عروسی و عزا به صورت گسترده و بیرون از چارچوب‌های قانونی و دستورالعمل‌ها برخورد قاطع خواهیم کرد و بانیان مجالس را به زندان خواهیم انداخت.

عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار