ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

آخرین آمار کرونا در جهان امروز ۴ آذر ۹۹

آخرین آمار کرونا در جهان امروز ۴ آذر ۹۹ آخرین آمار مبتلایان، فوتی‌ها و بهبود یافتگان کرونای جهان سه‌شنبه –چهارم آذرماه- منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۷۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق آخرین آمار‌های جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۰۴ هزار و ۳۲ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۵۹ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۳۸۰ نفر رسیده که تعداد مبتلایان جدید آن افزایشی بوده است.

 

فوتی‌های ناشی از کرونا با رشد هفت هزار و ۹۵۱ افزایشی در یک روز به تعداد یک میلیون و ۴۰۲ هزار و ۳۲ نفر رسیده که آمار فوتی‌های جدید در این بخش کاهشی بوده است.

 

آمار بهبود یافتگان نیز به ۴۱ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۱۶۰ نفر رسیده است.

 

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

 

۱. آمریکا ۱۲ میلیون و ۷۷۷ هزار و ۱۷۴ نفر (۱۷۲ هزار و ۱۰۳ نفر)

۲. هند ۹ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۸۴۰ نفر (۳۷ هزار و ۴۱۰ نفر)

۳. برزیل شش میلیون و ۸۸ هزار و چهار نفر (۱۶ هزار و ۶۰۳ نفر)

۴. فرانسه دو میلیون و ۱۴۴ هزار و ۶۶۰ نفر (چهار هزار و ۴۵۲ نفر)

۵. روسیه دو میلیون و ۱۱۴ هزار و ۵۰۵ نفر (۱۵ هزار و ۱۷۳ نفر)

۶. اسپانیا یک میلیون و ۶۰۶ هزار و ۹۰۵ نفر (هشت هزار و ۵۹۹ نفر)

۷. بریتانیا یک میلیون و ۵۲۷ هزار و ۴۹۵ نفر (۱۵ هزار و ۵۴۰ نفر)

۸. ایتالیا یک میلیون و ۴۳۱ هزار و ۷۹۵ نفر (۲۲ هزار و ۹۳۰ نفر)

۹. آرژانتین یک میلیون و ۳۷۴ هزار و ۶۳۱ نفر (چهار هزار و ۲۶۵ نفر)

۱۰. کلمبیا یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۹۷۹ نفر (شش هزار و ۵۶۲ نفر)

گفتنی است ایران در این فهرست با ۸۶۶ هزار و ۸۲۱ نفر مبتلا و ۱۲ هزار و ۴۶۰ مبتلا جدید در جایگاه پانزدهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد.

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۲۶۳ هزار و ۶۸۷ نفر (۹۷۲ نفر)

۲. برزیل ۱۶۹ هزار ۵۴۱ نفر (۳۴۴ نفر)

۳. هند ۱۳۴ هزار و ۲۵۴ نفر (۴۸۱ نفر)

۴. مکزیک ۱۰۱ هزار و ۹۲۶ نفر (۲۵۰ نفر)

۵. بریتانیا ۵۵ هزار و ۲۳۰ نفر (۲۰۶ نفر)

۶. ایتالیا ۵۰ هزار و ۴۵۳ نفر (۶۳۰ نفر)

۷. فرانسه ۴۹ هزار و ۲۳۲ نفر (۵۰۰ نفر)

۸. ایران ۴۵ هزار و ۲۵۵ نفر (۴۵۳ نفر)

۹. اسپانیا ۴۳ هزار و ۱۳۱ نفر (۱۷۰ نفر)

۱۰. آرژانتین ۳۷ هزار و ۱۲۲ نفر (۱۲۰ نفر)

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار