واریز ۲۷ هزار میلیارد از منابع مرحله چهارم کالابرگ/ میزان کالابرگ دهک‌های اول تا سوم تغییر کرد؟ زمان ثبت‌نام برای شرکت در پیش‌فروش سکه اعلام شد + شرایط ثبت نام جزئیات واریز مرحله چهارم وام ضروری ۵۰۰ میلیونی بازنشستگان قیمت سکه‌های پیش فروش اعلام شد / سکه ۱۰ میلیون تومان ارزانتر از بازار پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ۱۰۲ هزار تومان شد ​​وزارت کار برای ثبت نام در طرح اتصال پوشاک اطلاعیه صادر کرد ایران چک ۵۰ هزار تومانی جدید آمد آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان حداقل‌بگیر آغاز شد آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول

مرغ به قیمت ۴۰هزار تومان هم رسید+جزئیات

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: در برخی فروشگاه‌های تهران مرغ به قیمت ۳۸ هزار تومان و حتی ۴۰ هزار تومان و در شهرستان‌ها حدود ۳۵ هزار تومان به فروش می‌رسد که این نرخ‌ها مورد قبول مرغداران نیز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حبیب اسدالله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در واکنش به گرانی بی سابقه مرغ در بازار اظهار کرد: با توجه به اینکه به هشدار‌های مکرر تولیدکنندگان و رسانه‌ها به کمبود نهاده‌های دامی توجه نشد با کاهش جوجه ریزی و تولید مرغ و بحرانی کنونی مواجه شدیم.

 

وی افزود: در شرایطی که با کمبود و گرانی نهاده‌های روبه هستیم میل مرغداران به تولید و جوجه ریزی کاهش یافته و منجر به کمبودی شده که اکنون در بازار با آن موجه هستیم و مرغ در بازار به قیمت‌هایی عرضه شود که مورد تایید ما هم نیست.

 

۵۰ درصد نهاده از بازار آزاد تامین می‌شود

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: در حال حاضر کماکان ۵۰ درصد نهاده‌های دامی مرغداران به نرخ مصوب تامین نمی‌شود که این امر هزینه تولید کنندگان را به شدت بالا برده است.

 

وی با بیان اینکه در این شرایط قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده برای تولید کننده به ۱۹ هزار تومان افزایش یافته است تصریح کرد: تفاوت قیمت مرغ زنده با مرغ گرم نیز در بازار زیاد شده است.

 

اسدالله نژاد گفت: مرغدار ۵۰ درصد مرغ زنده تولید خود را به نرخ مصوب و با قیمت‌های ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان و ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان تحویل می‌دهد و مابقی تولید خود را در بازار آزاد به فروش می‌رساند تا بتواند زیان خود را جبران کنند.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: مرغ گرم را ۲۲ هزار تومان از مرغداران خریداری می‌کنند و در صورتی که همین قیمت را نیز تبدیل به مرغ گرم کنیم قیمت مرغ حدود ۳۲ هزار تومان می‌شود نه ۳۶ هزار تومان و یا ۴۰ هزار تومانی که در برخی از فروشگاه‌های به فروش می‌رسد.

 

قیمت مرغ را دلال‌ها تعیین می‌کنند نه مرغدار

وی با بیان اینکه قیمت مرغ را دلال‌ها و واسطه‌ها تعیین می‌کنند تاکید کرد: دلال‌ها و واسطه‌ها قیمت مرغ را با توجه به شرایط حاکم بر بازار تعیین می‌کنند.

 

اسدالله نژاد گفت: خواسته ما آن است که همه مردم به این کالای اساسی دسترسی پیدا کنند؛ با اختصاص تمام نیاز نهاده‌های مرغداران با نرخ مصوب، مرغ نیز به این نرخ در بازار عرضه شود و این قیمت‌های مرغ در بازار مورد رضایت ما نیز نیست.

 

قیمت مرغ به ۴۰ هزار تومان هم رسید

این مقام مسئول اظهار داشت: در بسیاری از فروشگاه‌های تهران مرغ به قیمت ۳۸ هزار تومان و حتی ۴۰ هزار تومان و در شهرستان مرغ به طور متوسط به قیمت ۳۵ هزار تومان به فروش می‌رسد که این قیمت‌ها نیازمند اصلاح است.

 

۲ راهکار کاهش قیمت مرغ

وی درباره راهکار‌های تعدیل قیمت مرغ گفت: می‌توان با تامین صد در صد نهاده مرغداران تمام مرغ تولیدی آن‌ها را دریافت کرد و در دراز به مدت با تامین به موقع نهاده‌های دامی انگیزه برای افزایش جوجه ریزی و تولید بالا می‌رود.


نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: بر این اساس می‌توان کل مرغ تولیدی را در اختیار کشتار گاه‌ها قرار داد تا تحت نظارت در بازار توزیع شود.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار