پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

بایدن: آمریکا آماده رهبری جهان است/ ما با هم‌پیمانانمان قوی‌ترین هستیم

بایدن: آمریکا آماده رهبری جهان است/ ما با هم‌پیمانانمان قوی‌ترین هستیم رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا در جریان اعلام اسامی اعضای دولت خود به طور رسمی گفت: آمریکا در صورت همکاری با هم‌پیمانانش قوی‌ترین است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز، جو بایدن، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا در جریان معرفی اعضای کابینه خود تاکید کرد: آمریکا آماده رهبری جهان است.

او اظهار کرد: وزیر خارجه جدید روابط آمریکا با جهان را تقویت خواهد کرد. آنتونی بلینکن اعتماد را به وزارت خارجه آمریکا بازخواهد گرداند.

رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا افزود: برای اولین بار یک زن بالاترین پست در رهبری سازمان اطلاعات را برعهده خواهد گرفت.

او خاطرنشان کرد: الخاندرو مایورکاس، پست وزیر امنیت داخلی را برعهده خواهد داشت.

او ادامه داد: تیم جدید مجهز به مهارت‌های طولانی مدت بوده و بزرگترین دستاوردهای دیپلماتیک را دارد.

بایدن گفت: تیم سیاست خارجه و امنیت ملی دولت جدید احیای آمریکا و بازگردان آن به نقش جهانی‌اش را برعهده خواهد داشت.  

رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا تاکید کرد: تیم جدید سیاست خارجه و امنیت ملی آمریکا دستاوردهای بی‌سابقه‌ای دارد و کشور را به هم‌پیمانان نزدیک‌تر کرده و روابط ما با جهان را تقویت خواهد کرد.

بایدن همچنین رسما بلینکن را سکاندار وزارت خارجه و جیک سالیوان را به عنوان مشاور امنیت ملی تعیین کرد.

او تاکید کرد: آوریل هینس نیز مدیر اطلاعات ملی است.

بایدن تصریح کرد: کسانی که پست‌های مهم در دولت آینده خواهند داشت را معرفی خواهم کرد.

بلینکن نیز خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را برای انجام نقشی کارآمد در این سمت به کار خواهم گرفت.

نامزد وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: می‌توانیم بیش از دیگران در مسیر اتحاد جهانی گام برداریم و نیاز به مقدار بیشتری شجاعت و انرژی در کارمان داریم.

او اضافه کرد: هرگز نمی‌توانیم مشکلات جهان را به تنهایی حل کنیم و نیاز به همکاری با همه داریم.

نامزد بایدن برای پست نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نیز تاکید کرد: دیپلماسی آمریکا بازخواهد گشت. تلاش‌ها برای مقابله با چالش‌ها را متحد خواهیم کرد.

نامزد بایدن برای پست مشاور امنیت ملی آمریکا نیز تاکید کرد: با چالش‌هایی که آمریکا با آن روبه‌رو است، مقابله خواهیم کرد.

جان کری هم که به سمت نماینده ویژه آمریکا در امور اقلیمی منصوب شده، تاکید کرد: تلاش خود برای انجام وظیفه محول شده خواهم کرد.

کامالا هریس، معاون بایدن هم می‌گوید: رئیس‌جمهوری منتخب تیمی عالی معرفی کرد. ائتلاف‌های آمریکا را به خاطر ملت‌مان احیا می‌کنیم.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار