اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

روحانی در تماس با امیر قطر: رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود

رئیس جمهور گفت: متاسفانه بازکردن پای رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود و واقعا برای ما جای شگفتی است که برخی از همسایگان، امنیت خودشان را در سایه ارتباط با رژیم صهیونیستی جنایتکار می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری ایران عصر امروز (چهارشنبه) در تماس تلفنی امیر قطر با وی، اظهارداشت که امیدوارم با تحولات تازه در عرصه روابط بین المللی، سیاستهای خصمانه برخی از کشورهای منطقه تعدیل و شاهد تقویت فرصت گفت وگو و رسیدن به تفاهم درون منطقه ای باشیم.

رئیس جمهور ضمن تاکید بر توسعه و تعمیق روابط تهران – دوحه در همه عرصه های مورد علاقه بویژه روابط اقتصادی و تجاری، گفت: تسریع در اجرای توافقات میان تهران و دوحه به نفع دو ملت و منطقه خواهد بود.

روحانی با اشاره به توافقات مقام‌های دو کشور در جریان نشست کمیسیون مشترک اقتصادی در اصفهان افزود: امیدواریم شاهد اجرای همه طرح‌های مورد توافق و شکوفایی روابط دو کشور باشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید با خرد، حکمت، عقلانیت و گفت‌وگوهای صادقانه در درون منطقه بر دیدگاه زورگویی و اتکا به کشورهای خارجی و بیگانه حاکم شویم، گفت: متاسفانه بازکردن پای رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود و واقعا برای ما جای شگفتی است که برخی از همسایگان، امنیت خودشان را در سایه ارتباط با رژیم صهیونیستی جنایتکار می‌دانند که دشمن همه منطقه و کشورهای اسلامی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما کشورهای منطقه می توانیم مشکلات مان را به عنوان همسایه و برادر حل و فصل کنیم، اظهارداشت: تردیدی ندارم ماه‌های پیش رو شاهد شرایط بهتری در روابط منطقه‌ای با کمک یکدیگر خواهیم بود.

روحانی همچنین در پاسخ به دعوت رسمی امیر قطر از وی برای دیدار رسمی از دوحه ابراز امیدواری کرد که این سفر در فرصت مناسب انجام گیرد.

امیر قطر نیز در این تماس تلفنی روابط ایران و قطر را راهبردی و رو به توسعه خواند و تاکید کرد که اجرای توافقات دو کشور در راستای منافع دو ملت است و قطر همه تلاش خود را برای اجرای این توافقات بکار خواهد گرفت.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» در ادامه به مسایل منطقه‌ای اشاره و اظهارداشت: ما معتقدیم همکاری بین ایران و کشورهای خلیج فارس باید در تمام حوزه‌ها و از جمله درباره امنیت آب‌های منطقه بیش از پیش توسعه یابد و در هر توافقی برای تامین امنیت منطقه، ایران باید یک طرف گفت وگو برای رسیدن به توافق باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه ما از برخی رفتارهای غیرمسوولانه برخی کشورها در منطقه آسیب دیده  و رنج برده‌ایم، ابراز امیدواری کرد که با توجه به تحولات جدید بین‌المللی،  بار دیگر گفت‌وگوهای ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس از سر گرفته شود.

امیر قطر در این گفت وگو از رئیس جمهور برای دیدار رسمی از دوحه دعوت کرد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار