انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

ماموریت روحانی به 3 وزیر درباره طرح‌های اقتصادی

ماموریت روحانی به 3 وزیر درباره طرح‌های اقتصادی رئیس جمهور به 3 وزیر نفت، صمت و جهاد ماموریت داد تا تلاش خود را انجام دهند و هرچه سریعتر طرح‌های خود را به ستاد اقتصادی دولت آورده تا تصویب شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور (امروز پنج شنبه 6 آذر) در جلسه افتتاح سه طرح نفتی و پتروشیمی (تاسیسات فرآورش سیار میدان مشترک نفتی آزادگان جنوبی، تاسیسات ذخیره‌سازی و ایستگاه‌های اندازه‌گیری میعانات گازی پارس جنوبی) و پس از توضیحات زنگنه وزیر نفت درباره این افتتاح‌ها اظهار داشت:‌ نکته‌ای که مقام معظم رهبری روز سه‌شنبه بر آن تاکید کردند این بود که باید در جهش تولید سه اقدم مهم در مساله خودروسازی، صنعت نفت و نهاده‌های دامی انجام شود.

 

وی افزود: سه وزیر نفت، صمت و جهاد کشاورزی تلاش خود را انجام دهند و هرچه سریعتر طرح خود را به ستاد اقتصادی دولت بیاورند تا تصویب کنیم و سریعتر اجرایی شود.

 

مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت نفت با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور و با سخنان وزیر نفت همچنان ادامه دارد و در پایان هم سخنرانی حسن روحانی انجام می‌شود.

 

به گزارش فارس، پتروشیمی اوره و آمونیاک لردگان در استان چهارمحال و بختیاری، واحد فرآورش ۵۰ هزار بشکه‌ای نفت خام غرب کارون در استان خوزستان و مخازن متمرکز ذخیره سازی میعانات گازی پارس جنوبی در استان بوشهر طرح‌هایی هستند که با دستور رئیس جمهور آغاز به کار می‌کنند.

 

این طرح‌ها با سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد تومان تکمیل شده است و برای ۸۵۰ نفر ایجاد اشتغال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار