عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

مشاور حقوقی و فلسطینی الاصلِ جو بایدن

مشاور حقوقی و فلسطینی الاصلِ جو بایدن ریما دودین، نمونه موفق زن آمریکایی فلسطینی تباری است که با پشتکار تا سمت مشاور حقوقی آینده کاخ سفید ارتقا یافته است. او از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب به این سمت منصوب شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 27
کد خبر: ۶۸۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دودین پیش از این، مشاور حقوقی و مدیر تحقیقات حزب دموکرات بود. در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما، دستیار کمیته فرعی قضایی حقوق بشر و عضو داوطلب پشتیبانی از رای‌دهندگان، در چند کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها بود.

 

دودین از یک خانواده فلسطینی است. پدرش قبل از مهاجرت به ایالات متحده، تابعیت اردنی داشت. آن‌ها از شهر دورا در جنوب کرانه باختری به آمریکا مهاجرت کردند.

 

مشاور حقوقی کاخ سفید که امروز در تاریخ زنان آمریکایی عرب‌تبار می‌درخشد، در سال ۲۰۰۲، از دانشگاه کالیفرنیا لیسانس اقتصاد و علوم سیاسی گرفت و در سال ۲۰۰۶ مدرک حقوق دیگری از دانشگاه ایلینوی دریافت کرد.

 

در طول ۱۵ سال گذشته، دودین در کنگره ایالات متحده، به ویژه در مجلس سنا، و به طور خاص در دفتر سناتور دموکرات ریچارد دوربین کار می‌کرد. گفته می‌شود دودین، اعتبار خود را مدیون دوربین است که او را به جامعه سیاسی واشنگتن معرفی کرد. در تجربه کاری‌اش، تجربه زیادی در زمینه حل‌وفصل مشکلات در روند قانونگذاری دارد؛ مهارتی که در سِمت جدید خود در کاخ سفید نیز به‌کار خواهد گرفت.

 

مدیر سابق ارتباطات سناتور دوربین، بن مارتر، که چهار سال تجربه کار با دودین دارد، او را نیرویی سازنده و قوی در میان کارمندان سنا توصیف می‌کند که می‌داند چگونه در شرایط پرفشار کار کند. مارتر معتقد است: «هیچ کس سنا را بهتر از دودین نمی‌شناسد.» او همچنین در میان حزب رقیب جمهوری خواه، بسیار شناخته شده و مورد احترام است.

 

برای آمریکایی‌های عرب‌تبار، دلایل زیادی وجود دارد که انتصاب دودین را جشن بگیرند. ربکا ابوشدید، محقق موسسه امنیت ملی هری ترومن در واشنگتن، گفت انتصاب ریما دودین در تاریخ آمریکایی‌های عرب‌تبار، واقعه برجسته‌ای است. ابوشدید گفت: «دودین در کار خود نمونه است و همه عملکرد او را قبول دارند.» او افزود: «حضور در کنگره آمریکا باعث نشد عشق و فروتنی دودین در خدمت‌رسانی به جامعه کاهش پیدا کند؛ و این همان ویژگی‌ای است که او را به اینجا رسانده است.»

 

زیاد عسالی، مدیر فلسطینی‌تبار سابق گروه ویژه آمریکایی در امور فلسطین، گفت که داستان دودین نمونه‌ای موفقیت از مهاجران به ایالات متحده است. مسیری که دودین در این سال‌ها آمده همان چیزی است که «ما جوانان فلسطینی و عرب در ایالات متحده را به آن تشویق و توصیه می‌کنیم.»

 

مایا بری، مدیر اجرایی انستیتوی آمریکایی-عرب که دودین را بیش از یک دهه می‌شناسد، می‌گوید او در پشت صحنه هم بسیار خوب عمل می‌کند. بری در توصیف دودین می‌گوید: «زنی است سخت‌کوش و باهوش که بندرت در انظار عمومی ظاهر می‌شود. او چنان خوب عمل می‌کند که سیاست‌گذاران کنگره برای پیشبرد کارهایشان به او مراجعه می‌کنند.»
منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار