جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر

شهادت سردار مدافع حرم صحت دارد؟

شهادت سردار مدافع حرم صحت دارد؟ خبر شهادت سردار مدافع حرم، حاج رسول استوار صحت ندارد و ایشان در شرایط بیهوشی به سر می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 27
کد خبر: ۶۸۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، چند روزی است خبری مبنی بر شهادت سردار مدافع حرم، حاج رسول استوار در شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شود، اما طبق آخرین گفت‌وگو با فرزند ایشان (امین استوار) در روز پنج شنبه ۶ آذر ۹۹ این خبر تکذیب شد.

 

وضعیت این سردار مدافع حرم مانند گذشته است و وضعیت قلب و ریه و کبد و... در شرایط نسبتاً خوبی قرار دارد؛ فقط ایشان در بیهوشی و کما به سر می‌برند و خانواده حاج رسول استوار از جمیع مردم ایران طلب دعا برای شفای ایشان دارند.

 

سردار عبدالرسول استوار محمودآبادی متولد شهر کوار و بزرگ‌شده شیراز است. او از شاگردان و نزدیکان شهید محراب آیت الله دستغیب و از جوانان انقلابی شیراز بود.

 

از ابتدای جوانی و با شروع دفاع مقدس عازم جبهه‌های غرب و جنوب شده و در لشکر ۱۹ فجر و تیپ مستقل ۳۵ امام حسن (ع) به عنوان فرمانده گردان، مسئول اطلاعات و عملیات لشکر، فرمانده تیپ مستقل و... به دفاع از کشور پرداخته و در این عرصه بارها مجروح و مصدوم شیمیایی شد.

 

پس از آن نیز در عرصه‌های مختلف از جمله فرماندهی دانشکده علوم وفنون ، مسئول آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، موسس نیروی ویژه صابرین سپاه ، فرمانده قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور، فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا در شمالغرب کشور، به دفاع از امنیت کشور پرداخت.

 

وی در دفاع از حریم اهل بیت علیهم‌السلام در مقابل گروه‌های تکفیری دوشادوش سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی در سوریه و عراق مجاهدت کردند.

 

پس از آن در عرصه فرهنگی کشور مسئولیت مدارس سپاه را عهده دار شدند و مسئول پیاده‌سازی الگوی طرح تحول و سند چشم انداز نظام آموزشی مدارس کشور شدند.

 

در ماموریت اخیر او در کشور عراق آلوده به ویروس کرونا شده و به علت مصدومیت شیمیایی دوران دفاع مقدس ریه به شدت درگیر و حالش وخیم شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار