نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

واکنش حزب‌الله لبنان به شهادت فخری زاده

معاون دبیر کل حزب الله شهادت دانشمند هسته‌ای ایران را بخشی از جنگ علیه آزادگان منطقه توصیف کرد و گفت: ایران به این جنایت پاسخ می‌دهد و البته که ما از این ترورها نمی‌ترسیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر،  شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله شهادت «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای ایران را خدمت رهبر معظم انقلاب، وزارت دفاع، سپاه پاسداران و ملت ایران تسلیت گفت و این جنایت را بخشی از جنگ علیه ایران و آزادگان منطقه و فلسطین توصیف کرد.

 

این مقام حزب الله در گفت وگو با شبکه المنار گفت: «ما این حمله مجرمانه را محکوم می‌کنیم و معتقدیم که پاسخ به این جنایت به دست طرف‌های ذیربط در ایران انجام می‌شود و البته شهادت عین شرافت است و ما از این ترورها نمی‌ترسیم.»

 

او در ادامه گفت‌وگوی خود درباره شیوه پاسخ حزب الله به فشارهای آمریکا تاکید کرد: حزب الله در آرمانی که برای خود تعیین کرده به موفقیت‌های بسیاری دست یافته است، از جمله اینکه کشور ما سرسپرده مستکبران چه آمریکا و چه غیر آن نباشد و اصلا علت همه فشارهای دشمن بر حزب الله این است که در زمینه های مختلف به موفقیت های بسیاری رسیده است.»

 

شیخ نعیم قاسم گفت: «ما علی رغم همه فشارها، بدون هیچ نگرانی و در کمال آرامش رفتار می‌کنیم نگران نیستیم و از وضعیت خود راضی هستیم و هر چقدر فشارها بیشتر شود، به اهمیت موضعی که اتخاذ کرده‌ایم، واقف می‌شویم.»

 

معاون دبیر کل حزب الله درباره دلیل به تعویق افتادن تشکیل کابینه سعد الحریری نخست وزیر مکلف این کشور گفت:«خط مشی الحریری در تشکیل کابینه و ارتباط نداشتن کافی او با برخی گروه ‌ها دلیل به تاخیر افتادن تشکیل کابینه است و همچنین موضع آمریکا که اگر کابینه همان گونه که آن می‌خواهد نباشد، به اشکال مختلف فشار می‌آورد.»

 

شیخ نعیم قاسم گفت:« راه حل بحران سیاسی لبنان، جرات به خرج دادن برای تشکیل کابینه و نزدیک کردن دیدگاه های گروه‌ها به یکدیگر است تا به دولتی دست یابیم که همه اصول و ضوابط کلی را رعایت می‌کند.»

 

معاون دبیر کل حزب الله تاکید کرد:« اتلاف وقت به نفع هیچ کسی نیست برخی منتظرند که رئیس جمهور جدید آمریکا روی کار آید تا خود را با رویکردهای آمریکا منطبق کنند.»

 

او از دولت پیشبرد امور لبنان نیز خواست در نبود دولت جدید بر اساس قانون اساسی نشست‌هایی را برای حل مشکلات مردم برگزار کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار