تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

امارات:جنایت ترور ننگین محسن فخری زاده می‌تواند به درگیری در منطقه دامن بزند

امارات:جنایت ترور ننگین محسن فخری زاده می‌تواند به درگیری در منطقه دامن بزند وزارت خارجه امارات شامگاه روز یکشنبه در بیانیه‌ای جنایت ترور شهید «محسن فخری‌زاده» را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۶۷۶

 به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه و همکاری بین‌المللی امارات شامگاه روز یکشنبه طی بیانیه‌ای جنایت ترور شهید «محسن فخری زاده» را محکوم کرد.

در بیانیه وزارت خارجه امارات آمده است: «درحالی که منطقه ما با بی ثباتی و چالش‌های امنیتی مواجه است این شرایط ما را به سوی همکاری برای جلوگیری از اقداماتی سوق می‌دهد که باعث تشدید تهدید ثبات کل منطقه می‌شود.»

در این بیانیه تاکید شده است: «دولت امارات با توجه به اعتقاد راسخ خود درباره ضرورت پایبندی به ثبات در منطقه، جنایت ترور ننگین آقای محسن فخری زاده را که این موضوع می‌تواند به درگیری در منطقه دامن بزند، محکوم می‌کند.»

وزارت خارجه امارات اضافه کرد با توجه به شرایطی که منطقه ما در آن قرار دارد، دولت امارات از تمامی طرف‌ها خواستار حداکثر میزان خویشتنداری برای جلوگیری از کشانده شدن منطقه به سطح جدیدی از بی ثباتی و تهدید صلح است.

به گزارش فارس، شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودرو حامل وی به شهادت رسید. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار