سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

رسانه صهیونیستی:ترور فخری‌زاده برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود

رسانه صهیونیستی:ترور فخری‌زاده برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود یک رسانه صهیونیستی به نقل از یک مقام اطلاعاتی غربی نوشت، ترور «محسن فخری زاده»، برنامه بلند مدت رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام اطلاعاتی غربی شنبه شب به صراحت گفت که ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده، در گفت‌‌وگو با «شبکه 12 تلویزیون» این رژیم گفت، کشتن دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.

این در حالی است که «زاخی هانگبی» وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی و از نزدیکان به «بنیامین نتانیاهو»  نخست وزیر (رژیم اسرائیل) شنبه در مصاحبه با یک شبکه صهیونیستی گفت:«سرنخی از اینکه چه کسی این کار رامرتکب شد، ندارم. این بدین خاطر نیست که موظفم در این زمینه صحبتی نکنم. من، واقعا سرنخی ندارم.»

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز شنبه به اظهارات امروز بنیامین نتانیاهو بعد از این ترور اشاره کرد و نوشت که این اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌تواند اشاره تلویحی به دست داشتن این رژیم در ترور دکتر محسن فخری زاده باشد.

نتانیاهو عصر جمعه با انتشار ویدیوئی از کارهای هفتگی خود برای رسانه‌ها در کانال تلگرامی خود گفت: «می‌خواهم فهرست کارهایی را که این هفته انجام داده‌ام، با شما به اشتراک بگذارم، البته فهرست کوچکی است و نمی‌خواهم شما را از همه این کارها مطلع کنم. ولی می‌خواهم به شما بگویم که یک چیزی در خاورمیانه به راه افتاده و دوره پر تنشی در پیش خواهیم داشت.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار