نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

رسانه صهیونیستی:ترور فخری‌زاده برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود

یک رسانه صهیونیستی به نقل از یک مقام اطلاعاتی غربی نوشت، ترور «محسن فخری زاده»، برنامه بلند مدت رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام اطلاعاتی غربی شنبه شب به صراحت گفت که ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده، در گفت‌‌وگو با «شبکه 12 تلویزیون» این رژیم گفت، کشتن دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.

این در حالی است که «زاخی هانگبی» وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی و از نزدیکان به «بنیامین نتانیاهو»  نخست وزیر (رژیم اسرائیل) شنبه در مصاحبه با یک شبکه صهیونیستی گفت:«سرنخی از اینکه چه کسی این کار رامرتکب شد، ندارم. این بدین خاطر نیست که موظفم در این زمینه صحبتی نکنم. من، واقعا سرنخی ندارم.»

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز شنبه به اظهارات امروز بنیامین نتانیاهو بعد از این ترور اشاره کرد و نوشت که این اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌تواند اشاره تلویحی به دست داشتن این رژیم در ترور دکتر محسن فخری زاده باشد.

نتانیاهو عصر جمعه با انتشار ویدیوئی از کارهای هفتگی خود برای رسانه‌ها در کانال تلگرامی خود گفت: «می‌خواهم فهرست کارهایی را که این هفته انجام داده‌ام، با شما به اشتراک بگذارم، البته فهرست کوچکی است و نمی‌خواهم شما را از همه این کارها مطلع کنم. ولی می‌خواهم به شما بگویم که یک چیزی در خاورمیانه به راه افتاده و دوره پر تنشی در پیش خواهیم داشت.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار