قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تکذیب ملاقات شهید فخری‌زاده با آمانو

علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در توییتی نوشت: «دروغ بستن بی‌‌پروا و بازیچه‌کردن بی‌شرمانه‌ خون شهیدی که فراتر از نام‌ها و رنگ‌ها، سرمایه‌ی یک ملت بود، ترور «انسجام ملی» است. اینچنین فروغلتیدن در تله‌ی قاتلان، حتی اگر خیانتی آگاهانه هم نباشد نیازمند پیگیری دقیق‌تر انگیزه‌هاست. اصرار چندساله بر دروغگویی، اصلا عادی نیست.»
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در پی ادعای جواد کریمی قدوسی، نماینده مجلس درباره دیدار شهید محسن فخری‌زاده با آمانو، مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به نامه علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور که خواستار روشنگری در خصوص ادعای این نماینده مجلس شده بود طی نامه‌ای رسمی چنین ادعایی را تکذیب کرد.

 

کریمی قدوسی با انتشار توییتی ادعا کرده: «جناب روحانی در زمان ریاست شما بر قوه مجریه و با اصرار دشمن و تاکید شخص جنابعالی دانشمند هسته‌ای کشورمان دکتر محسن فخری‌زاده با آمانو ملاقت داده شد، قطعا روزی باید در محکمه عدالت پاسخگو باشید که این چنین راحت سرمایه های کشور را در دسترس جاسوسان و قاتلان موساد قرار دادید.»

 

این درحالی است که بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی، در پاسخ به استعلام معاون دفتر رئیس‌جمهور درباره ملاقات شهید فخری‌زاده با مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشته است: «در خصوص توییت آقای کریمی قدوسی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی به استحضار می رساند، شهید عزیز جناب آقای محسن فخری‌زاده هیچ‌گاه در هیچ ملاقاتی چه با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و با هیچ بازرس و مقامی از آژانس دیدار، مصاحبه ، ملاقات و مذاکره نداشته است و بدین وسیله به اطلاع می‌رساند محتوای توییت مورد اشاره به هیچ وجه صحت ندارد.»

 

علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با انتشار تکذیبیه سخنگوی سازمان انرژی اتمی در توییتی نوشته است: «دروغ بستن بی‌‌پروا و بازیچه‌کردن بی‌شرمانه‌ خون شهیدی که فراتر از نام‌ها و رنگ‌ها، سرمایه‌ی یک ملت بود، ترور «انسجام ملی» است. اینچنین فروغلتیدن در تله‌ی قاتلان، حتی اگر خیانتی آگاهانه هم نباشد نیازمند پیگیری دقیق‌تر انگیزه‌هاست. اصرار چندساله بر دروغگویی، اصلا عادی نیست.»

اعتماد آنلاین

ارسال نظر