اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

کمالوندی:شهید فخری‌زاده ملاقات و گفت‌وگویی با آمانو نداشته است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه بازرسی‌ها براساس مبانی حقوقی پذیرفته شده در توافقات ایران با آژانس انجام می‌شود، اعلام کرد که شهید فخری زاده هیچگونه ملاقات و گفت‌وگویی با مدیرکل سابق، بازرسان و یا مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اداره کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی «بهروز کمالوندی» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی امشب (یکشنبه) در پی انتشار مطالبی در خصوص بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تأسیسات هسته‌ای کشور گفت: اصولاً بازرسی‌ها بر اساس مبانی حقوقی پذیرفته شده در توافقات جمهوری اسلامی ایران و آژانس یعنی قواعد پادمانی یا پروتکلی انجام می‌شود و نه فراتر از آن و هیچ بازرسی غیرمعمولی اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد.

وی افزود: اگر بنا به ملاحظات سیاسی و امنیتی تصمیم جدیدی توسط مجلس شورای اسلامی و مقامات عالیرتبه نظام در این زمینه اتخاذ شود، سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان مجری آن را اجرا خواهد کرد.
 *شهید فخری زاده هیچگونه ملاقات و گفت‌وگویی با مدیرکل سابق، بازرسان و یا مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداشته
معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی درباره شایعات مطرح شده مبنی بر ملاقات و گفت‌وگوی شهید فخری زاده با مسئولان و بازرسان آژانس اظهار داشت: این موضوع اساساً صحت ندارد. شهید فخری زاده هیچگونه ملاقات و گفت‌وگویی با مدیرکل سابق، بازرسان و یا مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نداشته است و ادعاهای مطرح شده در این خصوص فاقد پایه و اساس می‌باشد.
 سخنگوی سازمان انرژی اتمی در ادامه به ابعاد اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی در صحنه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: دشمنان در حوزه قدرت سخت و قدرت نرم از انقلاب اسلامی شکست خورده‌اند و با این اقدامات غیر انسانی و وحشیانه درصدد هدف قرار دادن فناوری، دانش و امنیت کشورمان هستند. صهیونیست‌ها وقتی به این باور رسیدند که مسیر علمی نرم افزارانه پیشرفت و توسعه هسته‌ای کشور را نمی‌توانند متوقف کنند، به اقدامات سخت افزارانه و ترور روی آوردند.

  • شهادت شهید فخری زاده مایه برکت و توسعه امنیت، دانش و صنعت کشور خواهد بود
    وی تاکید کرد: شهید فخری زاده یکی از دانشمندانی بود که علاوه بر اینکه از دانش آموختگان و اساتید برجسته حوزه هسته‌ای بوده است، در صحنه دفاع نیز به گفته مقامات وزارت دفاع به ویژه امیر حاتمی وزیر دفاع، مرجع معتبر و مورد اطمینان و مدیری سیاستگذار، توانا و موفق به شمار می‌رفت. تردیدی نیست شهادت این بزرگوار که منشاء انجام خدمات قابل توجهی برای انقلاب اسلامی بوده است، مایه برکت و توسعه امنیت، دانش و صنعت کشور خواهد بود.
    کمالوندی گفت: پدافند هسته‌ای که یکی از مهمترین خدمات این شهید عزیز است، برنامه ریزی و ایجاد آمادگی همه جانبه و کامل برای ایجاد زیرساخت‌های مقابله با تهدیدات هسته‌ای متقارن و نامتقارن است که با همت شاگردان و پرورش یافتگان مکتب این شهید عزیز با قدرت و ظرفیت فزآینده دنبال خواهد شد.
  • فارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار