کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

فرمانده کل ارتش:باید در دو عرصه علم و دانش و قدرت دفاعی قوی‌تر و عمیق‌تر حرکت کنیم

فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر شهید فخری زاده گفت: باید در دو عرصه علم و دانش و قدرت دفاعی قوی‌تر و عمیق‌تر حرکت کنیم تا چشم دشمنان کشورمان کور شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، با تبریک و تسلیت به ملت بزرگ ایران بابت شهادت این دانشمند فقید کشورمان گفت: کسانی که در عرصه‌های دفاع از اقتدار انقلاب، دفاع از ملت ایران و ایجاد قدرت برای کشور گام بر می‌دارند از ابتدا در صف شهادت ایستادند بنابراین این افراد، یکی دیرتر و یکی زودتر در این وادی قرار می‌گیرند.
وی افزود: بنابراین عجیب نیست که می‌بینیم فرزندان شجاع، عالم، دانشمند، ایثارگر و فداکار ملت به دست خبیث‌ترین دشمنان به شهادت می‌رسند.
سرلشکر موسوی گفت: اگر می‌بینیم که عالم و دانشمند عرصه دفاعی کشور را هدف قرار می‌دهند، نشان دهنده این است که دو حوزه علم و دانش و قدرت دفاعی، حوزه‌های بسیار مهم اقتدار کشور است و به همین علت دشمنان، آنان را هدف قرار دادند.
وی افزود: ما سال هاست که با استکبار و رژیم صهیونیستی در نبردیم و در طول این سال‌ها بارها پیش آمده است که ظاهراً ضربه ای زده یا خورده ایم، اما این عقب نشینی‌ها و پیشروی‌های مقطعی، تعیین کننده پیروز نهایی نیست.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: پیروز نهایی، قدرت حق و ملت بزرگ ایران خواهند بود که برحق هستند.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار